Momentul în care Melania Trump refuză, din nou, să-și ia de mână soțul. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 25 Aprilie 2018 10:03
Categorie: Stiri externe
trump melania

Cuplul prezidențial de la Casa Albă a fost suprins iar, în timpul vizitei președintelui francez Emmanuel Macron, într-o ipostază jenantă.

În timp ce cei doi stăteau în fața Casei Albe în așteptarea cuplului prezidențial de la Palatul Élysée, liderul SUA face un gest delicat de a-și lua soția de mână, care rămâne ca o stană de piatră, fără să-i răspundă.

Trump încearcă mai întâi să o atingă cu un deget și să-i tragă mână, apoi îi apucă cu totul mâna, Melania Trump cedând în cele din urmă și luându-se de mână.

trump melania

Momentul a devenit imediat viral pe Twitter, acolo unde utilizatorii au comentat reticența primei doamne de la Casa Albă.

Săraca Melania, arată de parcă abia își ține lacrimile în timp ce Trump încearcă să o ia de mână”, este unul dintre comentarii.

Acesta nu este primul incident de acest fel, când prima doamnă își expune rezistența în a-l ține de mână pe Trump. Același gest la făcut și în luna mai, anul trecut, atunci când au efectuat o vizită oficială în Tel Aviv, Israel. Un incident similar a avut loc și în februarie, atunci când cei doi plecau de la Casa Albă pentru o călătorie în Ohio.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: People

VIDEO PROTVPLUS.RO