Moartea lui al-Baghdadi, folosită de Donald Trump într-un clip de campanie. VIDEO

Ultima actualizare: 31-10-2019 22:54
Donald Trump confirma moartea lui Abu Bakr al-Baghdadi - 3
Getty

Donald Trump a difuzat un clip de campanie - în care îşi laudă bilanţul şi mai ales eliminarea liderului Statului Islamic Abu Bakr al-Baghdadi - în cursul finalei camopinatului profestinist de baseball Major League Baseball (MLB).

 

”Donald Trump este pe cale să schimbe Washingtonul, creând şase milioane de noi locuri de muncă (...), scăzând imigraţia ilegală la jumate, ştergând SI - califatulor lor (a fost) distrus, şeful lor terorist mort”, se arată în mesajul publicitar difuzat miercuri.

”Însă democraţii preferă să se concentreze asupra ”impeachment”-ului şi unor anchete îndoielnice, ignorând adevărate probleme. Dar asta nu-l opreşte pe Donald Trump. El nu este «Domnul Amabil», însă uneori un Donald Trump este necesar pentru schimbarea lucrurilor la Washington”, se arată în clip.

La cinci săptămâni după ce au decis să se angajeze pe calea ”impeachment”-ului, aleşii democraţi, care deţin controlul în Camera Reprezentanţilor, au audiat 12 oficiali de rang înalt, inclusiv ambasadori şi consilieri de la Casa Albă, potrivit News.ro. 

Scopul acestor audieri este să determine dacă Donald Trump a abuzat de puterile sale cu scopul de a obliga Kievul să-i furnizeze informaţii compromiţătoare despre rivalul său democrat Joe Biden, care l-ar putea înfrunta în alegerile prezidenţiale din 2020.

Democraţii ”nu fac nimic” şi ”nu adoptă nicio lege” pentru că sunt ”obsedaţi de impeachment", denunţă Trump.

Armata americană a dezvăluit tot miercuri primele imaginii şi înregistrări video de la operaţiunea comandoului său, în Siria, care a condus la moartea liderului Statului Islamic (SI) Abu Bakr al-Baghdadi, altor cinci membri ai grupării jihadiste şi a doi ”copii mici”.

Donald Trump intenţiona să facă publice încă de luni fragmente din înregistrări video ale operaţiunii, pe care a urmărit-o personal, în timp real, de la Casa Albă, prin intermediul unor camere ale membrilor forţelor speciale.

Miercuri, într-o conferinţă de presă, Pentagonul a difuzat mai multe fotografii şi fragmente video în care apar aproximativ zece militari apropiindu-se, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de incinta complexului în care era ascuns liderul jihadist, într-un sat în nord-vestul Siriei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 13.00 – 22 Octombrie 2021

44:07
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Trending Review cu Daragiu
De ce și-a schimbat Kanye numele?

19:46
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!