Miliardarul Donald Trump vrea sa candideze la Presedintia SUA

Ultima actualizare: 11-07-2012 06:39
Donald Trump

Omul de afaceri american Donald Trump se gandeste serios sa candideze la presedintia Statelor Unite. „Cineva trebuie sa faca ceva, pentru ca ne pierdem tara”, a spus acesta.

„Pentru prima data in viata, ma gandesc in mod serios la asta (n.r. la candidatura)”, a spus Donald Trump, care s-a declarat republican.

Detinatorul unei averi estimate la 2,6 miliarde de dolari, nu este exclus ca Donald Trump sa candideze din partea Partidului Ceaiului, o miscare conservatoare care a fost identificata pana acum ca un sub-grup al Partidului Republican.

Din partea Partidului Republican ar mai putea candida Mitt Romney si Sarah Palin.

Magnatul imobiliar a facut anuntul marti, intr-o interventie telefonica la o emisiune matiala a postului american de televiziune MSNBC.

Nu este pentru prima data cand Trump a declarat in public ca se gandeste ca candideze la presedintie. Iar, in 2007, miliardarul a declarat ca vedeta de televiziune Oprah Winfrey ar putea candida alaturi de el, pentru postul de vicepresedinte.

In urma cu doua zile, si The Naked Cowboy (n.r. Cowboy-ul Dezbracat), un barbat care isi castiga existenta pozand in chiloti alaturi de turistii aflati in New York, si-a anuntat intentia de a candida.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO