Liderul nord-coreean Kim Jong-il a murit in 2003, sustine un profesor


Ultimul update: Joi 17 Mai 2012 14:10
Sursa: Pro TV
Data publicarii: Duminica 07 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri externe
Liderul nord-coreean Kim Jong-il a murit in 2003, sustine un profesor

Profesorul Shigemura a lansat de curand o carte despre Jong in care sustine ca acesta e mort, iar sosiile i-au luat locul.

Shigemura citeaza ca surse cateva persoane apropiate familiei lui Kim Jong.. Acestea i-ar fi dezvaluit ca starea de sanatate a liderul politic s-ar fi inrautatit din cauza diabetului in cursul anului 2000.

Daca afirmatiile facute de profesorul de la universitatea din Waseda ar fi adevarate, atunci apar o serie de intrebari. De exemplu, cu cine s-a intalnit presedintele Coreei de Sud in 2000, cand a participat la un summit istoric cu liderul nord-coreean? Sau cine l-a inlocuit pe Jong la intalnirea cu Putin din acelasi an? Sau cine a intampinat-o pe Madeleine Albright in octombrie 2000?

In august 2001, "Kim Jong-il" a vizitata China, iar in august a fost in Rusia. Analiza vocii lui Jong la intalnirea dintre acesta si premierul japonez arata ca vocea liderului nord-coreean s-a modificat.

In vara anului 2006, sustine Shigemura, satelitii spioni ai americanilor l-au fotografiat cu succes pe...Kim Jong-il. O analiza a aratat ca Jong s-a inaltat cu 2, 5 cm.

Expertiii din Coreea de Nord resping acuzatiile lui Shigemura si spun ca Kim Jong-il apare foarte rar in public, dar nu a murit. Cat despre sosii, acestea sunt o moda printre dictatorii din intreaa lume.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO