Întâlnire secretă între Harry și William. Surpriza pregătită de cei doi frați

Ultima actualizare: 20-01-2020 12:52
Întâlnire secretă între Harry și William
Getty

Prințul Harry și fratele său, William, au reușit să-și repare relația, una tensionată de mai bine de doi ani, în urma unor discuții private ce au avut loc înainte ca ducii de Sussex să anunțe că au decis să se mute în Canada.

Daily Mail notează că, în urma unor discuții secrete, facilitate și de soțiile celor doi, Meghan Markle și ducesa de Cambridge, frații ar fi reușit să vorbească despre viitorul lor, "înainte de a fi prea târziu".

O sursă a declarat pentru The Sun: "William și Harry au petrecut timp împreună, departe de întâlnirea de la Sandringham, pentru a-și repara relația și pentru a discuta despre viitorul lor. Era extrem de important pentru ei în încercarea de a-și salva relația de frați și ei au fost cei care au inițiat totul. Însă Kate și Meghan, care era în Canada, au participat într-un fel la discuții, mai mult sau mai puțin, ceea ce este un alt semn că relația lor este pe drumul cel bun".

Potrivit Daily Mail, cei doi frați nu mai erau în relații bune de mai bine de doi ani. Ducii de Sussex au ajuns la un acord cu Palatul Buckingham pentru a începe o nouă viață, ei urmând să locuiască o parte din timp în Canada.

Harry va pleca în Canada, în aceste zile, pentru a fi alături de soția sa, Meghan, și de fiul Archie.

"Ținând cont că Harry va fi în permanentă mișcare, cei doi s-au gândit că dacă nu vor reuși să se împace acum, poate nu vor mai reuși niciodată", a mai spus sursa citată.

Daily Mail notează, însă, că deși Harry și William s-au împăcat, nu același lucru se poate spune despre relația dintre Harry și tatăl său, Charles.

Relația dintre cei doi a fost descrisă ca fiind "mult mai complicată", între cei doi existând "o lipsă de încredere".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO