Un barbat din SUA s-a expus virusului Ebola avand drept "protectie" doar o mapa. Incidentul a fost filmat pe un aeroport

Dată publicare: 16-10-2014 16:06
Dată actualizare: 19-10-2014 06:55


Ebola

Un barbat din Statele Unite a dat dovada de o inconstienta fara limite, iar presa mondiala incearca acum sa afle cine este cel care a ajutat la transportul celei de-a doua victime din SUA, Amber Vinson, fara sa poarte un costum de protectie.

In filmarile aparute pe internet se vede cum, printre cei care poarta costum de protectie si imping targa pe care se afla pacienta, se afla si un barbat imbracat lejer, in camasa si pantaloni, avand drept "protectie" doar o mapa, potrivit Daily Mail.

Incidentul a fost filmat pe aeroportul din Dallas, in timp ce pacienta eram imbarcata intr-un avion cu destinatia Atlanta. Desi Ebola nu este o boala care se poate lua pe calea aerului, proximitatea barbatului fata de pacienta a dat nastere criticilor.

Mai ales dupa ce barbatul a fost vazut mutand un container de deseuri periculoase, iar apoi imbarcandu-se in avion. O televiziune americana sugereaza ca, cel mai probabil, barbatul este un reprezentant al Centrului pentru Prevenirea Epidemiilor.

In mediul virtual, acesta a fost numit "barbatul cu mapa", multi oameni fiind stupefiati de lipsa de protectie a acestuia. "Cine este barbatul care crede ca o mapa este toata protectia de care are nevoie in fata Ebola?", a intrebat o persoana.

Citeste si: "Ebola castiga cursa". Expertii avertizeaza ca rata deceselor a crescut si ca ar putea aparea zece mii de pacienti saptamanal

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO