IMAGINI SOCANTE! Toreador, in stare grava dupa ce a fost impuns de un taur

Ultima actualizare: 09-10-2012 18:41

Unul dintre matadorii de top din lume se afla in stare extrem de grava dupa ce a fost impuns de un taur de o jumatate de tona. Rana era atat de adanca incat chirurgii au fost nevoiti sa-l opereze pe loc si au facut apel la spectatori pentru a dona sange.

Jose Tomas, unul dintre cei mai celebri matadori din Spania, cunoscut pentru stilul sau dramatic in corida, s-a trezit la pamant. Taurul de 500 de kilograme l-a impuns in gamba si intr-o fractiune de secunda, l-a ridicat in coarne.

Initial, barbatul nici nu si-a dat seama ca a fost ranit. Le-a facut semn ca este "in regula" celor care au sarit imediat sa-l scoata din arena. Coarnele i-au atins insa artera femurala si a fost evacuat pe targa.

Medicii l-au operat chiar in afara arenei. Cum Jose Tomas are o grupa de sange rara, A negativ, si pierduse deja foarte mult, organizatorii au facut un apel prin megafoane, rugandu-i pe spectatorii din tribune sa doneze.

Desi au reusit sa-l stabilizeze pentru o a doua operatie, doctorii mexicani sunt rezervati. Starea barbatului ramane, in continuare, grava.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO