Gestul companiei AirAsia, dupa disparitia zborului QZ8501. A schimbat logo-ul, din respect pentru pasagerii aflati la bord

Ultima actualizare: 31-12-2014 07:14
airasia

Compania aeriana AirAsia trece printr-o situatie de criza fara precedent, dupa disparitia unui avion de tip Airbus 320 - 200, cu 162 de persoane la bord, in timpul unei curse intre Indonezia si Singapore.

Din respect pentru cei aflati la bordul aeronavei si pentru familiile acestora, AirAsia si-a schimbat logo-ul de pe Facebook din rosu in gri, la cateva ore dupa disparitia zborului de pe radare.
 

Intre timp, in Aeroportul International Juanda, din orasul indonezian Surabaya, sute de apropiati ai celor disparuti odata cu avionul Airbus 320 - 200, s-au adunat sa astepte vesti despre soarta celor dragi.

 

Autoritatile din Singapore s-au alaturat celor indoneziene in eforturile de a gasi ramasitele avionului care s-ar fi prabusit in Marea Java.

Zborul QZ8501 AirAsia de la Surabaya, in Indonezia, catre Singapore, s-ar fi prabusit la aproximativ 145 de kilometri de Insula indoneziana Belitung, a declarat un oficial din cadrul Agentiei nationale indoneziene pentru cautare si salvare, citat de site-ul publicatiei The Jakarta Post.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO