Fata lui tata. Odraslele lui Bush si Palin, criticate dupa aparitiile la TV

Dată publicare: 01-07-2010 00:00
Dată actualizare: 18-10-2012 05:29


Sa faci figura buna pesticla nu e chiar la indemina oricui. Iar presiunea e si mai mare daca ai si un nume cunoscut. Si cu atat mai mult daca ti s-au deschis portile televiziunii tocmai datorita acelui nume.

Este lectia dura primita recent si de doua tinere cu nume faimos: fiica lui George W. Bush si cea a fostei candidate la vicepresedintia Americii, Sarah Palin.

Sa te folosesti de numele parintilor ca sa reusesti in viata se practica de cind e lumea. Mai nou, fiicele unor politicieni americani cu greutate au capatat slujbe de reporteri la posturile nationale de televiziune .

Ori au fost propulsate ca actori in seriale TV. De pilda, Bristol Palin, una dintre fiicele fostei candidate republicane la vicepresedintia Americii, Sarah Palin, si-a jucat propriul rol: acela de mama adolescenta.

Jenna, una dintre gemenele fostului presedinte George W. Bush, n-a prea impresionat nici ea. Peste noapte, si-a abandonat cariera de profesoara de gimnaziu, ca sa transmita corespondente pentru un progam matinal televizat.

Jenna a fost taxata dupa ce camera a surprins-o vorbind cu notitele in fata.


VIDEO PROTVPLUS.RO