Expoziție spectaculoasă la salonul auto de la Bruxelles. Care sunt principalele atracții


Ultimul update: Marti 14 Ianuarie 2020 10:25
Data publicarii: Marti 14 Ianuarie 2020 09:19
Categorie: Stiri externe

Primul mare salon auto din acest an din Europa, cel de la Bruxelles, se anunţă unul spectaculos. Organizatorii anunţă zeci de noutăţi, iar marii producători de autoturisme se prezintă la startul expoziţiei din capitala Belgiei cu automobile de lux.

Aşa cum era de aşteptat, la Bruxelles sunt prezente multe modele electrice, însă predomină, totuşi maşinile cu motoare tradiţionale.

Şi companiile auto au o explicaţie simplă pentru menţinerea motoarelor pe benzină şi motorină.

Luxul şi maşinile exclusiviste domină scena la salonul auto Bruxelles 2020. De altfel, ediţia din acest an, a 98-a din istorie, are un segment special dedicat autoturismelor de marcă, foarte scumpe, între care Bentley, Ferrari sau producătorul belgian Krugger.

Pierre Lalmand, Brussels Motor Show Director: „Cea de a 98-a ediţie a (Bruxelles) Motor Show este cu adevărat unică, în primul rând pentru că sunt prezenţi toţii marii producători auto. Avem multe premiere mondiale, avem 15 premiere europene, avem aproape 100 de premiere belgiene. Şi, mai presus de toate, suntem împărţiţi între raţiune şi pasiune. Am fost conduşi de pasiune cu maşinile de vis, cele 40 de automobile expuse pe piedestalul de lux, piedestalul exclusivităţii, piedestalul prestigiului."

Printre premierele mult aşteptate se numără şi noul Mercedes GLA dar şi alte modele de lux, care sunt produse în serie limitată. Constructorii din acest segment sunt interesaţi mai mult de prezent decât de viitor.

Bernard Van Bellingen, Porsche Group: „În privinţa viitorului, sunt destul de convins că maşinile de lux vor fi întotdeauna prezente. Clienţii cer mai mult şi tot mai mult de la un automobil anume, de la o maşină de vis, astfel încât clienţii care cumpără un Porsche, cumpără, în primul rând, un vis. Şi acest lucru e important."

Deşi la recentele saloane auto apar tot mai multe autoturisme electrice, producătorii auto nu renunţă aşa uşor la moatoarele cu combustie. Şi asta pentru că trecerea de la combustibil lichid la electric va dura ceva timp.

Peter Gemoets,Mazda Motor: „Continuăm să investim în motoarele cu combustie pentru că, desigur, nu vrem să producem maşini numai pentru Europa Occidentală. Suntem o companie de autoturisme internaţională astfel încât suntem convinşi şi avem studii care arată că, şi în 2035, majoritatea maşinilor din lume - aproape 85 de procente - vor continua să aibă motoare cu combustie, chiar dacă vor fi combinate cu cele electrice."

Expoziţia este deschisă până duminică, iar organizatorii vor să depăşească recordul de vizitatori, de 542.000 de persoane, înregistrat anul trecut.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Salonul auto de la Geneva. Varianta electrică a faimosului vehicul VW Buggy
Salonul auto de la Detroit. Mașina care nu a putut porni să ajungă pe scenă
Noul model de BMW lansat în SUA. Îţi spune dacă eşti obosit sau ai uitat ceva acasă
FULLSCREEN
Expoziție spectaculoasă la salonul auto de la Bruxelles. Care sunt principalele atracții
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47