Erupția vulcanului din Noua Zeelandă. Cazul tragic al unei familii prinse în infern

Ultima actualizare: 15-12-2019 07:55
noua zeelanda

O persoană care a fost tratată în spital după erupţia vulcanului de pe White Island, din Noua Zeelandă, a murit, ceea ce a făcut ca bilanţul oficial al victimelor să ajungă la 16 persoane, conform poliţiei, transmite CNN.

Cea de a 16-a persoană decedată nu a fost identificată, a murit în Australia, după ce a fost repatriată pentru tratament.

Aproximativ 20 de persoane rămân la terapie intensivă cu arsuri grave.

Conform CNN, poliția a dat publicității prima identitate a unei victime, o tânără de 21 de ani din Australia. Krystal Eve Browitt se afla pe insulă împreună cu sora ei Stephanie şi cu tatăl lor Paul, mama lor, Marie, rămânând pe nava de croazieră pe care se aflau în vacanţă, conform paginii Go Fund Me.

Conform datelor de pe această pagină, ”Paul este în Auckland, în comă, în unitatea de arşi”. Şi Stephanie se află în Christchurch în aceeaşi situaţie.

Între timp, echipele de recuperare s-au întors duminică pe insula vulcanică, dar nu au putut localiza alte două cadavre.

Opt poliţişti specializaţi în căutare şi salvare au acţionat timp de 75 de minute într-o zonă în care se credea că se află cel puţin unul dintre cadavre.

"Nu am mai găsit alte corpuri în acea zonă", a declarat reporterilor comisarul adjunct de poliţie Mike Clement.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO