Dupa dezastre, urmeaza si minuni. Ce a primit un baiat la 1 an dupa ce tsunami-ul i-a luat tot

Ultima actualizare: 15-09-2012 17:25
tsunami

Un adolescent japonez a ramas fara casa dupa tsunamiul devastator de anul trecut. Tot atunci si-a pierdut prieteni dragi, dar si absolut toate obiectele la care tinea.

Intre ele, o minge de fotbal, o amintire de suflet pentru el, pe care s-au semnat si i-au scris mesaje toti fostii colegi, inainte de a se transfera la alta scoala.

La un an de la nenorocirea care a ruinat atatea destine, Misaki Murakami, acum in varsta de 16 ani, a primit o veste neasteptata, care i-a provocat o bucurie imensa.

Mingea lui a fost gasita pe o insula aflata la 100 de kilometri de Alaska si la mai bine de 5.600 de kilometri de Japonia.

Operatii pe creier, insuficienta renala, probleme cu ficatul si orbire. Afla drama baietelului care a sfidat moartea de 12 ori

Misaki a fost cuprins de o emotie puternica atunci cand a fost contactat de David Baxter, americanul care a gasit mingea. “Nu mi-a mai ramas nimic dupa tsunami. Sunt atat de incantat. Vreau sa-i multumesc cumva acestui om”.

Impresionant in aceasta poveste este faptul ca dupa toate suferintele prin care a trecut, adolescentul, care este din Rikuzen-takata, ii este recunoscator americanului ca a avut grija de minge, ca a tradus mesajele de pe ea, l-a identificat astfel si a facut efortul de a-l cauta.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO