Directorul de comunicare al FIFA a fost dat afara de Sepp Blatter dupa ce a facut o gluma la un post TV

Ultima actualizare: 14-06-2015 06:49
Sepp Blatter

Directorul de comunicare al FIFA, Walter De Gregorio, a fost dat afara de Sepp Blatter dupa ce a facut o gluma despre conducerea FIFA la un post TV elvetian, relateaza BBC.

"Presedintele FIFA, secretarul general si directorul de comunicare calatoresc cu masina. Cine ii conduce? Politia!" asa a sunat gluma facuta de De Gregorio in cadrul unei emisiuni televizate, in Elvetia.

BBC sustine ca directorul de comunicare al FIFA a fost indemnat sa plece chiar de Sepp Blatter iar FIFA a anuntat joi despartirea printr-un comunicat de presa. Plecarea lui De Gregorio vine in conditiile in care forul fotbalistic mondial este zguduit de un urias scandal de coruptie.

Venit la FIFA in septembrie 2011, De Gregorio, italo-elvetian de 49 de ani, va interveni in calitate de consultant "pana la sfarsitul anului", a indicat FIFA. El s-a aflat la tribuna cand presedintele Joseph Blatter si-a anuntat demisia, pe 2 iunie.

Adjunctul sau, francezul Nicolas Maingot, la FIFA din 2001, va asigura de acum functia de director de comunicare interimar.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO