Dezvaluirea incendiara a unui politist: Tupac a fost ucis la ordinul unui rival celebru

Dată publicare: 04-10-2011 18:17
Dată actualizare: 09-03-2017 18:33
Sursa: LAWeekly.com


Tupac

Un fost detectiv al politiei din Los Angeles arata cu degetul catre sefii sai si spune ca acestia au musamalizat crimele care au schimbat total fata muzicii in anii 90.

Potrivit fostului detectiv, Greg Kading, politia din LA detine casete si documente pe care sunt inregistrate marturiile unor personaje-cheie din cele doua crime in care victime au fost Tupac Shakur si Notorious BIG.

Printre acestea si cea a lui Keffe D, un presupus asasin platit, aflat in masina din care s-au tras gloantele fatale pentru Tupac Shakur.

"Sean Combs (alias P. Diddy) mi-a spus ca vrea sa scape de Tupac si de Suge Knight (seful casei de discuri de care apartinea Tupac). Am cerut un milion de dolari in schimbul crimei" spune Keffe D.

Keffe da detalii si despre momentul propriu-zis al crimei. Nepotul sau, cel batut de Tupac in aceeasi seara, a fost cel care a tras. "Daca Tupac ar fi fost pe partea mea de masina, l-as fi impuscat eu".

Suge Knight, care a supravietuit atacului, a ordonat apoi uciderea lui Notorious BIG, cel mai bun prieten al lui P. Diddy. Cel putin asa sustine pe una din inregistrari una dintre femeile cu care Knight a avut un copil.

SursaLA Weekly

Sursa: LAWeekly.com,

Tags: tupac shakur,


VIDEO PROTVPLUS.RO