Destinul tragic al unui cuplu proaspat casatorit. Au facut nunta in Spania, apoi si-au luat bilete pentru zborul fatal

25-03-2015 19:38


Germanwings

Un cuplu proaspat casatorit, 16 elevi, o studenta din SUA, doi jurnalisti iranieni, o cantareata de opera si doi bebelusi se numara printre victimele tragediei aviatice din Franta. 

In fata liceului care care invatau cei 16 elevi, care au murit in accidentul aviatic din Alpii francezi, mii de cunoscuti, colegi si straini s-au adunat sa puna flori si sa aprinda o lumanare in memoria victimelor zborului 9525.

"Ii stiam pe toti, erau cu mine in clasa. Eram foarte apropiata de unii dintre ei. Ne facusem atatea planuri de viitor, despre unde voiam sa mergem dupa ce se intorceau din Spania. Este aproape imposibil de crezut ca nu mai putem face asta acum", a marturisit, pentru CNN, Philippa, o colega de clasa a elevilor.

Mai multi consilieri si psihologi au fost adusi la liceul din Dusseldorf pentru a-i ajuta pe cunoscutii victimelor sa treaca mai usor peste socul tragediei.

Doi tineri proaspat casatoriti, printre victime

Printre victime se afla si un cuplu de origine marocana. Cei doi erau casatoriti de numai trei zile si zburasera pana in Barcelona pentru a face nunta alaturi de familiile lor.

De asemenea, cele doua americance care au pierit in tragedia aviatica au fost identificate drept Yvonne Selke si fiica ei, Emily, informatia fiind confirmata si de sotul si tatal acestora. Emily era studenta la Universitatea Drexel si facea parte din fratia Gamma Sigma Sigma Zeta Chapter. Pe Facebook a aparut un mesaj de condoleante din partea celor care au cunoscut-o pe Emily.

 

Zeta chapter is mourning the loss of our beautiful alumni, Emily Selke. Emily and her mother were abroad the plane from...

Posted by Gamma Sigma Sigma Zeta Chapter on Tuesday, 24 March 2015

"Emily punea mereu nevoile altora inaintea nevoilor sale si ii pasa de cei din jur", se arata in mesajul publicat pe reteaua de socializare.

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO