De ce îl ține Harry în brațe pe fiul său, în locul lui Meghan. Explicația specialiștilor

08-05-2019 17:31

Prințul Harry și soția sa, Meghan, l-au prezentat public pentru prima dată pe fiul lor, venit pe lume luni.

Cei doi au mărturisit că de când au devenit părinți sunt în al noulea cer, însă nu au dezvăluit numele primului lor copil.

Un detaliu din fotografiile oficiale publicate miercuri a atras, însă, atenția specialiștilor în limbajul corpului. Spre deosebire de fratele său William, prințul Harry a decis să îl țină el în brațe pe bebelușul regal în locul soției sale.

Deschideți galeria foto pentru a vedea imaginile cu cele două cupluri regale.

Cei doi au încălcat protocolul, după ce au decis să apară public la două zile de la venirea pe lume a fiului lor, spre deosebire de prințul William și ducesa Kate, care au prezentat lumii pe fiecare dintre cei trei copii – George, Charlotte și Louis – la doar câteva ore de la venirea pe lume.

„Harry își ia obligațiile în serios. Se uită cu tandrețe la bebelușul său”, privirea sa fiind „plină de iubire”, a explicat Judi Jame, expertă în limbajul corporal, informează Femail, citat de Daily Mail.

În tot acest timp, Meghan îl atinge cu tandrețe, ca să îl „încurajeze” pe soțul său care a devenit tată pentru prima dată.

„L-a răsplătit pe Harry bătându-l afectuos pe umăr, în timp ce se îndepărtează de camerele de filmare”, a mai spus expert.

Cu toate acestea, prințul Harry și Meghan „au făcut un schimb intens de priviri”, care arată că cei doi „țin flacăra iubirii aprinsă.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO