Curaj nebun! A pocnit cu poseta un barbat inarmat, care luase ostatici

Ultima actualizare: 28-04-2012 09:55

O profesoara din Statele Unite a devenit faimoasa peste noapte dupa ce a pocnit cu poseta un barbat inarmat care luase ostatici intr-un liceu din Florida.

Acum si profesoara si geanta ei au devenit vedete, fiind urmarite de camerele de filmat din zori pana-n seara.

Singurii care fac nota discordanta sunt politistii si expertii in securitate, potrivit carora gestul ei de vitejie a fost cam nesabuit.

Ginger admite ca a fost un gest prostesc din partea ei. Expertii in autoaparare merg chiar mai departe: n-a fost doar stupid, ci si periculos.

Cu toate acestea, prietenii si vecinii o considera o eroina.

Cand agresorul le-a ordonat tuturor femeilor din consiliul profesoral sa iasa afara, Ginger a ezitat in hol cateva secunde, dupa care s-a repezit inapoi.

N-a fost totusi suficient de grea pentru a-l face pe atacator sa scape arma din mana. Chiar daca in interior se aflau mai multe legaturi de chei, un portofel burdusit, un telefon mobil, o multime de facturi.

Ziaristii au facut investigatii si au stabilit ca arma improvizata este un model Brahmin, din imitatie de piele de crocodil. Si pana sa devina vedeta, se vindea cu 385 de dolari. Intre timp, stocurile s-au epuizat, iar pretul pe piata neagra s-a triplat deja.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO