Cum au încălcat Meghan și Harry protocolul regal în timpul vizitei în Australia. FOTO


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 20 Octombrie 2018 16:42
Categorie: Stiri externe
Printul Harry si Meghan Markle

Prințul Harry al Marii Britanii și soția sa Meghan au început, luni, turneul în Australia. În prima săptămână a vizitei oficiale a ducilor de Sussex, ei au fost surprinși încălcând protocolul regal în mod repetat.

Astfel, Meghan și Harry au fost surprinși ținându-se de mână, îmbrățișând simpatizanții care i-au așteptat ore în șir și au făcut selfie-uri cu aceștia. Deși aceste gesturi pot părea banale, familia regală a Marii Britanii are reguli foarte stricte în acest sens, informează Daily Mail.

Conform unul documentar realizat de HBO, toți membrii familiei regale au o politică foarte strictă în ceea ce privește interacțiunea cu publicul. De exemplu, este interzis ca aceștia să îmbrățișeze simpatizanții, însă li se permite să dea mâna cu ei.

Într-unul dintre momentele în care prințul Harry a încălcat protocolul, el a fost surprins îmbrățișând o tânără de 19 ani, care l-a așteptat ore în șir. După ce el a văzut mesajul scris de tânără pe o pancartă, a decis să îi facă o surpriză. „Sunt aici de la 4 dimineața. Te iubesc de când aveam opt ani”, i-a scris ea.

„O să mă bagi în bucluc”, i-ar fi spus Harry tinerei.

Totodată, Harry și Meghan au fost surprinși de un băiețel de cinci ani diagnosticat cu sindromul Down, care i-a îmbrățișat. Mai mult, Luke i-a adus zâmbetul pe buze prințului, după ce acesta s-a jucat cu barba lui, sub privirile amuzate ale lui Meghan.

Conform unei alte reguli, cuplurile din familia regală nu au voie să se țină de mână în public. Harry și Meghan au mai încălcat protocolul și anterior, așa cum au făcut-o și în timpul vizitei în Australia.

Potrivit expertului în limbaj corporal Robin Kermode, acest protocol a fost impus de Regina Elisabeta a II-a, care foarte rar își ține soțul de mână în spațiul public.

„E clar că William și Kate sunt foarte apropiați din punct de vedere emoțional, însă ei nu își arată dragostea în public, mai ales când sunt plecați în vizite oficiale”, a spus el.

Mai mult, reprezentanții casei regale sunt vizați de interdicția de a se fotografia cu simpatizanții. În mod normal, mai toți respectă această regulă, însă Harry a întrebat o tânără dacă vrea să o cunoască pe Meghan și dacă își dorește să facă o poză împreună.

„Arată puțin ca tine”, i-a spus bunica fetei ducesei de Sussex.

„Voiam să spun același lucru”, a răspuns Meghan.

Totodată, Meghan Markle a fost surprinsă având în mână un iPhone X, în timp ce Harry și-a ținut telefonul în buzunar. Foarte rar se întâmplă ca membrii familiei regale să fie surprinși în timpul vizitelor oficiale cu telefoanele la vedere, scrie Daily Mail.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO