Cory Monteith a fost gasit mort in camera sa de hotel. Actorul avea numai 31 de ani

Cory Monteith

Actorul Cory Monteith, devenit celebru dupa ce l-a jucat pe Finn Hudson in serialul Glee, a fost gasit mort in camera sa de hotel de la The Fairmont Pacific Rim din Vancouver.

Update 11:30

Politia canadiana nu a descoperit nicio urma care ar putea sa sugereze ipoteza unei crime, iar cauza decesului nu este deocamdata cunoscuta.

Paramedicii care au raspuns la un apel telefonic efectuat la serviciile de urgenta au descoperit trupul neinsufletit al actorului Cory Monteith, in varsta de 31 de ani, la Fairmont Pacific Rim Hotel din centrul orasului Vancouver, a precizat Doug LePard, seful Politiei din Vancouver, într-o conferinta de presa.

Citeste si: REMBRANDT, pictorul care a schimbat fata artei, sarbatorit cu un DOODLE la 407 ani de la nastere

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

 

In aprilie, agentul de presa al actorului Cory Monteith, care interpreta in serialul "Glee" personajul Finn, membru al echipei de fotbal dintr-un liceu american, devenit pasionat de muzica, a precizat ca artistul canadian s-a internat intr-o clinica de tratare a dependentei de o substanta interzisa nespecificata.

Cory Monteith s-a cazat la hotelul Fairmont Pacific Rim pe 6 iulie si urma sa paraseasca hotelul in cursul zilei de sambata, a precizat seful politiei locale.

Actorul a petrecut seara de vineri in hotel, alaturi de alte persoane, insa dovezile gasite de anchetatorii canadieni indica faptul ca actorul s-a intors in camera lui la primele ore ale diminetii de sambata si era singur atunci cand a murit.

Decesul actorului canadian a fost confirmat de agentul sau de presa, Melissa Kates.

Autopsia actorului va fi efectuata in cursul zilei de luni, a precizat politia canadiana.

"Glee" este un serial de televiziune american din categoria musical, produs si difuzat in Statele Unite de postul Fox.

Serialul se concentreaza asupra Clubului Glee al liceului William McKinley, care concureaza in circuitul corurilor din liceele nord-americane, in timp ce membrii sai ajung la varsta la care descopera universul relatiilor amoroase, al sexualitatii si al problemelor sociale.

Bucurandu-se de o mare popularitate in America de Nord, serialul "Glee" a castigat numeroase premii, inclusiv sase Emmy si patru Globuri de Aur.

Cel de-al cincilea sezon al serialului "Glee" va debuta pe micile ecrane nord-americane pe 19 septembrie.

ora 09:00

Cory Monteith, in varsta de 31 de ani, a fost internat anul acesta la un centru de dezintoxicare, pana in luna aprilie, ca sa scape de dependenta de droguri.

In cadrul unui interviu acordat revistei Parade in 2011, el a recunoscut ca a inceput sa se drogheze inca de 13 ani si la 19 ani a fost internat cu forta la dezintoxicare.

Monteith juca in serial din anul 2009, iar in 2011 a castigat premiul Teen Choice pentru cel mai bun actor de comedie.

Glee este un serial de comedie muzical, difuzat in Statele Unite de postul de televiziune Fox.

Prezinta povestea unui profesor, care incearca sa reinventeze Clubul Glee al liceului McKinley.

Distributia initiala este formata din directorul clubului si profesor de spaniola Will Schuester (Matthew Morrison), antrenoarea majoretelor Sue Sylvester (Jane Lynch), consilierul de dans Emma Pillsbury (Jayma Mays), sotia lui Will Terri (Jessalyn Gilsig) si opt membri ai clubului interpretati de Dianna Agron, Chris Colfer, Kevin McHale, Lea Michele, Cory Monteith, Amber Riley, Mark Salling si Jenna Ushkowitz.

Serialul a fost creat de Ryan Murphy, Brad Falchuk si Ian Brennan.

Episodul pilot a fost difuzat la 19 mai 2009, iar primul sezon a rulat de la 9 septembrie 2009 pana la 8 iunie 2010.

Serialul a fost nominalizat de 19 ori la Premiile Emmy, de 4 ori la Golden Globe - premiu castigat in 2010 si 2011 pentru cel mai bun serial TV – sectiunea comedie sau muzical.

Citeste si:

Celebra companie de telefoane mobile, la un pas de vanzare

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
A murit
A murit "eroul de la Fukushima".Masao Yoshida, fostul director al centralei nucleare, avea 58 de ani

Directorul Centralei Fukushima Daiichi la momentul producerii accidentului din martie 2011, Masao Yoshida, a murit de cancer.

Recomandări
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

Rusia a început operațiunea de a „paraliza” livrările militare din Occident către Ucraina. Prima țință distrusă de Putin
Rusia a început operațiunea de a „paraliza” livrările militare din Occident către Ucraina. Prima țință distrusă de Putin

Rusia şi-a intensificat atacurile asupra reţelei feroviare ucrainene pentru a ”paraliza” aprovizionările militare cu material din Occident - în vederea unei noi ofensive -, declară vineri un oficial ucrainean de rang înalt în domeniul securităţii AFP.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.