”Comoara” descoperită de câțiva muncitori în timp ce săpau fundația unei case


Ultimul update: Duminica 03 Noiembrie 2019 08:16
Data publicarii: Sambata 02 Noiembrie 2019 16:37
Categorie: Stiri externe
comoara

Angajații unui dezvoltator imobiliar din Australia au găsit, joi, mai multe containere de plastic pline cu bani în timp ce excavau un teren pentru construcția unui imobil.

Autoritățile din Queensland au confirmat descoperirea și au transmis că vor demara o anchetă pentru a stabili de unde provin banii.

O purtătoare de cuvânt a poliției spune că ar fi vorba de bancnote vechi de 100 de dolari, care ar valora în total 200.000 de dolari, potrivit abc.net.au.

Terenul unde a fost găsită comoara este evaluat la 1,7 milioane de dolari și a fost vândut recent unor dezvoltatori imobiliari, după ce proprietarul a murit.

Descoperirea i-a inspirat pe cei care locuiesc în zonă, iar acum mai multe persoane sunt hotărâte să își excaveze propriile curți.

"E o zonă extrem de liniștită și când locuiești aici ți se pare incredibil când vezi la televizor că un vecin a ascuns în grădină 150.000 de dolari, cred că atât erau. Vom lua un excavator și cred că ne vom apuca de săpat, pentru că cine știe. Sunt bani vechi, dar nu ne deranjează. Nu suntem așa mofturoși", a declarat Gina Christeson.

Sursa: abc.net.au

VIDEO PROTVPLUS.RO