Cersetorul cu voce de aur. Talentul uimitor care se ascunde in spatele acestui chip chinuit. VIDEO


Ultimul update: Duminica 28 Octombrie 2012 01:28
Data publicarii: Marti 31 Iulie 2012 16:37
Categorie: Stiri externe
James Percell

“Iti voi canta sau te voi antrena in schimbul mancarii sau a unei mici donatii. Multumesc si Dumnezeu sa va binecuvanteze. Aminteste-ti America, totul trebuie sa se schimbe”.

Acesta este mesajul unui cersetor care isi castiga traiul cantand pe strazile din Bronx, New York.

Daca cei mai multi oameni ai strazii cersesc pentru a trai de pe o zi pe alta, James Percell, un barbat de culoare in varsta de 49 de ani, vrea sa isi castige mancarea oferind celor care au mila de el ceva in schimb. Il ajuta un talent uimitor, peste care nu te astepti sa dai in astfel de medii.

Insa, la fel ca in cazul lui Ted Williams, cersetorul care a uimit SUA cu vocea lui si a ajuns sa fie angajat in cele din urma de un post de televiziune, Percell demonstreaza ca destinul oricaruia dintre noi se poate schimba intr-o clipa. Cu putin noroc.

Barbatul care pana nu demult isi castiga painea cantandu-le piese R&B trecatorilor a fost contactat de un cunoscut manager din SUA, Kenneth Williams, care lucreaza in domeniul muzical si care a decis sa il ajute sa-si schimbe viata.

Percell a cunoscut faima prin intermediul YouTube, dupa ce mai mult de un million de oameni i-au ascultat vocea de aur. De atunci a primit oferte chiar si din partea unor producatori de film de la Hollywood.

Kenneth Williams, cel care l-a filmat si a postat clipul pe YouTube, descrie prima intalnire cu Percell: "Eram in Brox, in vizita la familie, si am dat peste acest om al strazii. Are o voce incredibila. Ati auzit de Ted Williams, acesta este James Percell"

Williams l-a intrebat pe barbat cum cineva atat de talentat a ajuns pe strazi.

"S-au intamplat multe. Am trait pentru muzica. Am trait pe muchie de cutit pentru muzica. Cred ca am fost egoist. Traiesc pe strazi de cinci ani. Am neglijat totul din dragoste pentru muzica", a spus barbatul.

Percell a marturisit pentru New York Times ca facut inchisoare trei ani pentru jaf si asalt. Din timp in timp, locuieste alaturi de mama celor sapte copii ai sai, cu varste cuprinse intre 5 si 28 de ani.

Barbatul a participat la preselectiile pentru mai multe concursuri de talente. A impresionat membrii juriului, insa, spune Percell, acestia si-au schimbat parerea odata ce au aflat ca traieste pe strazi.

"Lumea nu este umila si nu simte mila. Oamenii te vad murind de foame (…) si trec pe langa tine. Nu pot pur si simplu sa iti ofere o mana de ajutor", spune Percell.

Acum, ca talentul sau uimitor a devenit cunoscut in toata lumea, spera ca i se va oferi o sansa, la fel ca si lui Ted Williams.

Williams, in varsta de 54 de ani, a devenit vedeta dupa ce a fost filmat pe strazile din Columbus, Ohio. De atunci viata i s-a schimat si a reluat legatura cu familia. 

Sursa: Daily Mail

Cersetorul cu voce de aur are antecedente penale
Emotionant! Cersetorul cu voce de aur si-a vazut mama dupa 10 ani! VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO