Ce va schimba Meghan Markle în familia regală britanică. "Ar putea ieşi o combinaţie minunată"


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 19 Mai 2018 08:26
Categorie: Stiri externe

Meghan Markle va fi o cu totul alt fel de "mireasă regală". A avut deja succes ca actriță și activist pentru cauze umanitare, alături de organizația World Vision, și ca ambasador onorific al ONU pentru egalitate și drepturile femeilor.

De la rolul din serialul cu avocaţi, "Suits, la rolul de ambasador onorific al ONU, pentru egalitate și drepturile femeilor. Poate că visa sau nu la "prințul" ei, în adolescență... Dar și-a găsit repede o cauză pentru care să militeze, frustrată de o reclamă pe care o considera sexistă.

„Era o reclamă la un detergent de vase cu sloganul: "Femeile din întreaga Americă se luptă cu vase și farfurii murdare de grăsime". Doi băieți din clasa mea au glumit: Păi da, locul femeilor e în bucătărie...”, povesteşte ea.

Indignată, i-a povestit tatălui ei întâmplarea, iar acesta a încurajat-o să-și facă auzită vocea. Fata a trimis scrisori producătorului, care, după o lună, a schimbat sloganul. Nu "femeile" ci "oamenii" din toată America aveau să se lupte, mai departe, cu vasele murdare....

"Este oferta completă. Ea aduce familiei regale o zestre de milioane de simpatizanți" - spune un biograf.

În paralel cu o carieră în film, Meghan Markle și-a continuat lupta pentru egalitate în calitatea ei de reprezentant al organizației World Vision, Canada. Acum, însa, intrarea în familia regală britanică vine cu un preț.

Andrew Morton, scriitor: „Meghan va trebui să îşi dea seama că intră într-o instituţie veche de o mie de ani şi chiar dacă deviza ei este "Fă o schimbare", nu va putea să schimbe prea multe lucruri, prea curând.."

A renunțat la actorie, iar ultima sa apariție în serial a fost în rochie de mireasă.

Sally Bedell Smith, comentator regal: „Nu cred că va renunța cu totul la activitatea de militant feminist, avocat pentru drepturile femeilor. Va găsi căi prin care să continue această activitate, chiar dacă face parte din familia regală. A spus într-un interviu că va avea o nouă slujbă odată ce va deveni membru al familiei regale britanice.”

"Prinţesa" Meghan are un atu important - care îi lasă mai multă libertate.

Hugo Vickers, Scriitor: "Prinţul Harry nu va ajunge rege, acum ar fi al 6-lea în ordinea succesiunii la tron şi vă mai coborî, aşa că nu contează prea tare cu cine este căsătorit... Atunci când membrilor familiei regale nu li se cere să o susţină pe Regină, se pot dedica intereselor proprii.. Atâta timp cât evita să susţină teme asociate cu partidele politice, va fi în regulă...”

Până atunci, va aduce, cu siguranţă... o strălucire hollywoodiană în apariţiile publice ale famliei regale.

Scott Wimsett, comentator de modă: „Cred că este cu adevărat o femeie elegantă. Se îmbracă mereu cu bun gust, fără să bată la ochi. Cred că este posibil s-o vedem aducând ceva din stilul de la Hollywood și la viitoarele apariții publice, în Marea Britanie. Ar putea ieși de aici o minunată combinație.”

Dacă mama lui Harry, prințesa Diana, a părut că intră cu totul nepregătită în familia regală, când s-a căsătorit cu prințul Charles, Meghan este, cu siguranță, un cu totul alt gen de mireasă regală - cred comentatorii.

Leslie Carroll, autor „American Princess”: „Meghan are 36 de ani - vârsta Dianei când a murit. Ea este deja un "om de lume". A avut deja două cariere de succes, ca actriță profesionistă și pe plan umanitar, fapt ce o apropie și mai mult de inima lui Harry. Deja este absolventă de colegiu, a trecut printr-un divorț.”

Și încă ceva care o face pe Meghan diferită de oricine altcineva care intrat vreodată în familia regală. Provine dintr-o familie bi-rasială. Ceea ce înseamnă că deja a schimbat ceva - prejudecățile rasiale istorice, din familia regală britanică. Acum rămâne de văzut dacă "aerul proaspăt" pe care, se spune, îl aduce în monarhia britanică e doar o "adiere", sau se va dovedi.... o furtună.

VIDEO PROTVPLUS.RO