Ce s-a întâmplat cu asistenta care a tratat pacienții cu Covid-19 în lenjerie intimă. Prima reacție a rusoaicei

Ultima actualizare: 25-05-2020 13:21
Ce s-a întâmplat cu asistenta care a tratat pacienții cu Covid-19 în lenjerie intimă
vk.com

A apărut primul interviu cu asistenta medicală devenită faimoasă după ce imaginea ei în care i se vedea lenjeria intimă sub combinezonul de protecție, în timp ce trata bolnavi de Covid dintr-un spital din Rusia, a făcut înconjurul lumii.

Tânăra, a cărei identitate a fost dezvăluită de presa internațională, dar protejată de mass-media din Rusia, a dezvăluit, pentru Tula Press, că a fost surprinsă de impactul pe care l-a avut fotografia respectivă.

Ea a mărturisit că a fost nevoită să blocheze accesul străinilor pe toate conturile de pe rețelele sociale, ea comunicând doar cu prietenii și rudele.

Asistenta a povestit că lucra într-un din departamentele spitalului regional din Tula, înainte ca acesta să devină unitate pentru bolnavii Covid-19 și că familia și apropiații nu știau că ea lucra cu persoane infectate.

Din acest motiv, asistenta a fost nevoită să-și limiteze contactul cu familia, ea întrerupând orice legătură timp de aproximativ două luni.

“Nu sunt speriată, aceasta este meseria mea. Întotdeauna mi-am dorit să ajut oamenii și de aceea m-am îndreptat spre acest domeniu”, a mărturisit asistenta pentru Tula Press.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO