Ce a făcut o femeie de 73 de ani din SUA pentru a sta cu soțul ei internat într-un azil

Ultima actualizare: 20-02-2021 11:26

Uneori dragostea nu are limite. Dovedeşte acest lucru o bătrânică de 73 de ani din Statele Unite, care s-a înscris la un curs de asistente medicale pentru a fi aproape de soţul ei, internat într-un cămin pentru vârstnici.

Femeia nu își mai luase în brațe partenerul de viață de un an, din cauza măsurilor impuse în contextul pandemiei. Iar reîntâlnirea a fost de-a dreptul emoționantă.

Și, dacă va obține diploma atât de dorită, bunicuța îl va putea îngriji zilnic pe cel cu care și-a unit destinul.

La 73 de ani, o femeie dintr-un orășel din California tocmai s-a întors la şcoală. Vrea să devină asistentă medicală, doar ca să fie alături de soţul ei, internat într-un cămin pentru bătrâni.

Înainte de pandemie îl vizita în fiecare zi. În ultimele luni, însă, a fost nevoită să îl salute de la distanţă, din cauza restricţiilor impuse de teama infecţiei cu SARS-COV2.

Iniţial, asistentele l-au pus pe bărbat într-o cabină izolată ermetic, dar asta i-a provocat o stare de confuzie, pentru că suferă de Parkinson şi demenţă.

Linda Bland: "Trebuia să fac ceva, pentru că nu ştii niciodată când se va termina totul şi nu vreau ca soţul meu să moară fără să ştie că am fost alături de el."

Bunicuța merge la ore chiar în centrul pentru vârstnici în care se află partenerul ei de viaţă. În prima zi, femeia şi-a petrecut pauza de masă ţinându-l pe soţul ei de mână, pentru prima oară în ultimul an.

Iar ce a urmat dovedeşte faptul că dragostea poate depăşi orice obstacol.

Linda Bland: "I-am spus că îl iubesc mult şi el mi-a răspuns la fel. Era atât de fericit, se vedea asta cu ochiul liber. E soţul meu şi cred că ar face la fel pentru mine."

Cursul se va încheia peste două luni. Iar dacă femeia va obţine la examen notă de trecere va putea să stea în preajma soţului ei ore în șir zilnic.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO