Ce a făcut Meghan Markle atunci când a trebuit să intre într-o moschee din Africa

Ultima actualizare: 25-09-2019 09:35

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan fac senzaţie pe continentul african.

Ajunşi de două zile în Africa de Sud, ducii de Sussex au dansat cot la cot cu localnicii, au participat la workshop-uri caritabile şi au vizitat cea mai veche moschee construită aici.

Moscheea Auwal din oraşul Cape Town are o vechime de 225 de ani. Aşa cum cere obiceiul, cei care păşesc în lăcaşul de cult trebuie să se descalţe la intrare. Lucru urmat întocmai şi de cuplul regal. În plus, conform tradiţiei, Meghan a avut capul acoperit cu o eşarfă.

După ce au fost întâmpinaţi de imamul moscheei, Harry şi Meghan au lăsat de-o parte regulile stricte ale casei regale şi s-au aşezat confortabil pe covor. Zâmbitori şi relaxaţi, cei doi au stat la poveşti cu mai mulţi reprezentanţi ai comunităţii musulmane din Africa de Sud. Afară, zeci de oameni îi aşteptau nerăbdători să îi salute.

Cei aflaţi în primele rânduri au fost mai norocoşi şi au putut schimba câteva cuvinte cu membrii regale britanice.

De cum au păşit pe continentul african, Harry şi Meghan s-au bucurat de o primire călduroasă. Ba chiar au fost învăţaţi de localnici şi câţiva paşi de dans specifici zonei.

Prințul Harry: "Abia aşteptam să venim aici în vizită. Pentru Meghan e prima dată când vine în Cape Town, eu iubesc acest loc. Abia aşteptam să ne întâlnim cu oamenii de aici, sunt plini de energie, de optimism şi de speranţă."

Ducii de Sussex vor petrece 10 zile în Africa de Sud.

Max Foster, corespondent CNN: "În timpul turneului cei doi vor vizita diferite ţări din Africa de Sud. Prințul Harry va merge în Botswana, apoi în Angola și Malawi. După aceea se va întâlni din nou cu Meghan în Johannesburg. Nu știm când sau dacă îl vom vedea şi pe bebelușul Archie, dar se zvoneşte că îşi va face prima sa apariție publică la un moment dat aici, în Africa de Sud."

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO