Care a fost licoarea care l-a tinut in viata 11 zile: suc, bere sau whisky?

Ultima actualizare: 16-10-2012 04:41
Wismond Exantus

Culmea reclamei, in patria disperarii! Salvarea miraculoasa a unui haitian, dupa 12 zile petrecute sub ruinele unui hotel, s-a transformat intr-o competitie neasteptata intre producatorii de bauturi racoritoare si alcoolice.

 

Si asta pentru ca tanarul a trait datorita unor sticle de suc ori de whisky, pe care le-a avut la indemana.

Wismond Exantus este probabil ultimul supravietuitor recuperat dintre ruinele capitalei Port Au Prince. 10 ore s-au chinuit salvatorii francezi, americani si greci sa il traga la lumina soarelui.

Ca si cum acest miracol nu era destul de impresionant, tanarul parea intr-o forma buna.

Norocul lui, daca ii putem spune asa, a fost sa fie ingropat in ramasitele unui bar si sa aiba la indemana cateva sticle de bautura. Nu s-a putut stabili insa deocamdata cu ce si-a potolit setea. Asa ca versiunile difera in functie de sursa si de tara in care se scrie despre asta: ba Coca Cola, ba o bere Guiness ori un batran si regivorant whisky. Iar daca rasfoim atent presa franceza s-ar putea sa dam de varianta cu un Beaujolais foarte hranitor.

Firesc, producatorii respectivelor licori isi revendica meritul pentru supravietuirea lui.

Daca oficial operatiunile de cautare au incetat, mobilizarea in favoarea sinistratilor este in toi.

In acest context se detaseaza initiativa unui pusti britanic de numai 7 ani. Facand un tur cu bicicleta prin oras, Charlie a reusit sa stranga intr-o singura zi 50.000 de lire sterline de la sute de persoane carora le-a cerut sa faca o donatie pentru sarmanii din Haiti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO