Autoritățile din Egipt îi explică lui Elon Musk că piramidele nu au fost construite de extratereștri

Ultima actualizare: 02-08-2020 17:16
”The Matrix” va deveni realitate. Elon Musk lucrează la o tehnologie prin care oamenii nu vor mai avea nevoie să vorbească
Getty

Autoritățile egiptene l-au invitat pe miliardarul Elon Musk să le viziteze țara și să vadă că faimoasele piramide nu au fost construite de extratereștri.

Directorul SpaceX a scris pe Twitter un mesaj în care părea că susține teoriile conspiraționiste care spun că extratereștri au fost implicați în construirea piramidelor din Egipt, conform BBC.

„Extratereștrii au construit piramidele, evident”, a scris Musk pe Twitter.

Ministrul de Externe din Egipt a văzut mesajul miliardarului și i-a răspuns, menționând că dacă va vedea mormintele celor care au construit piramidele își va schimba părerea.

„Vă urmăresc munca cu multă admirație. Vă invit pe dumneavoastră&SpaceX să explorați dovezile scrise care arată cum au fost construite piramidele și să vedeți și mormintele celor care le-au construit. Domnule Musk, vă așteptăm”, a scris Rania Al Mashat pe Twitter.

Mormintele descoperite în anii 90 sunt o dovadă suficientă, spun experții, că structurile magnifice au fost întradevăr construite de egiptenii antici.

În prezent sunt peste 100 de piramide în Egipt, dar cea mai faimoasă este piramida din Giza, care are o înălțime de peste 137 de metri.

Majoritatea piramidelor au fost construite drept locuri de veci pentru faraonii egipteni.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO