A primit o oferta de la L'Oreal dupa ce a fost vazuta la CM. Acum, tanara a pierdut totul din cauza unei poze

Ultima actualizare: 14-07-2014 01:28
Axelle din belgia

 L'Oreal a decis sa renunte la colaborarea cu Axelle Despiegelaere, tanara suportera din Belgia, a carei fotografie de la Campionatul Mondial (CM) a facut furori in mediul online, dupa criticile atrase de o alta imagine.

Axelle Despiegelaere, 17 ani, a fost aleasa de L'Oreal sa ii promoveze produsele, dupa ce a fost surpinsa intr-o fotografie la Campionatul Mondial (CM), costumata si pictata pe fata in culorile drapelului tarii sale.

Ea a fost fotografiata in tribunele CM, la meciul dintre Belgia si Rusia, din 22 iunie. Fotografia in care adolescenta apare costumata si pictata pe fata in culorile drapelului tarii sale a devenit viral pe retelele de socializare.

Astfel, tanara a ajuns sa fie aleasa de gigantul francez producator de cosmetice L'Oreal pentru o campanie si a filmat un material de promovare, postat pe canalul YouTube al diviziei L'Oreal Professionnel Belgia.Filmuletul o prezinta pe Axelle intr-un salon de frumusete in timp ce ii este aplicat un tratament complet pentru par.

Insa mediatizarea alegerii facute de L'Oreal a fost urmata, in spatiul online, si de critici, in contextul in care tanara a postat o fotografie in care apare alaturi de o gazela pe care ar fi vanat-o in Africa.

Reprezentantii producatorului de cosmetice au anuntat ca aceasta colaborare a constat doar in producerea materialului video si a luat sfarsit.

Un purtator de cuvant al companiei a declarat ca nu va comenta privind influenta fotografiei respective in decizia de incetare a contractului, dar a subliniat ca L'Oréal "nu mai face teste pe animale, nicaieri in lume, si nici nu a externalizat un astfel de serviciu".

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO