A murit Aoife Beary, tânăra care în 2015 a scăpat cu viață după ce un balcon s-a prăbușit. Șase persoane au decedat atunci

Ultima actualizare: 03-01-2022 11:20
A murit Aoife Beary, tânăra care în 2015 a scăpat cu viață după ce un balcon s-a prăbușit. Șase persoane au decedat atunci
Profimedia

Aoife Beary a murit la vârsta de 27 de ani, după ce a suferit un accident vascular cerebral în capitala Irlandei, Dublin, informează BBC.

În 2015, Aoife Beary a scăpat ca prin minune, după ce un balcon de la etajul 4 al unei clădiri din Berkeley, California, în care își sărbătorea ziua de naștere, s-a prăbușit.

Tânăra, care atunci avea doar 21 de ani, s-a ales cu mai multe răni, printre care o leziune cerebrală traumatică; brațe, mâini, pelvis și maxilar rupte; lacerații la ficat, rinichi și splină; un plămân distrus și câteva coaste rupte. Ulterior, ea a suferit o intervenție chirurgicală pe cord deschis.

În schimb, șase dintre prietenii Aoifei Beary, printre care cinci studenți irlandezi, au murit. De asemenea, alte șapte persoane au suferit răni grave.

După acest eveniment tragic, autoritățile americane au deschis o anchetă și au au constatat că grinzile care susțineau puntea balconului respectiv se aflau în stare avansată de degradare. Acestea au fost fabricate de o companie care se confruntase cu numeroase plângeri.

În 2015, Aoife Beary și prietenii săi au ajuns în SUA prin intermediului popularului program "Summer Work and Travel".

„Viața mea a fost schimbată pentru totdeauna”, mărturisea tânăra.

În ultimii ani, Aoife Beary devenise un avocat al reformei construcțiilor din statul California.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO