De la guma cu doua capete pana la pasta corectoare. Legendele greselilor corectate si pixul magic care le rezolva pe toate

Ultima actualizare: 04-09-2014 07:05
greseli, corectura

Elevii stiu poate cel mai bine ce inseamna sa gresesti. Cand pui pixul sau stiloul pe hartie, nu poti decat sa te rogi ca totul va fi bine. Acesta este si motivul pentru care, de-a lungul timpului, au aparut metode aproape legendare de a corecta erorile.

Cea mai cunoscuta si probabil si cea mai viralizata recent: guma cu doua capete. Un capat pentru creion, un capat pentru stilou, sau cel putin asa spune povestea. In realitate, capatul albastru era folosit pentru a sterge creionul de pe hartii mai dure, mai groase.

Apoi a intervenit picul. Il stiti cu totii, cel care functiona doar pentru cerneala si peste care era apoi imposibil de scris. Sau pasta corectoare, al carei singur merit era ca-ti pata intregul caiet, te pata si pe tine si mirosea ingrozitor.

Acum insa, elevii par a fi primit in sfarsit o solutie magica. Pixul Pilot Frixion devine din ce in ce mai popular. Si asta pentru ca unul din capete sterge cu mare usurinta orice eroare. Astfel, e mult mai simplu sa scrii, sa stergi si sa rescrii. E atat de simplu de folosit incat si politia din Germania l-a adoptat rapid.

Vezi aici de unde poti sa cumperi un pix Pilot Frixion la un super-pret.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO