Secretul TikTok, dezvăluit de Tudor Bratu, un creator român de conținut cu 1 milion de urmăritori

Ultima actualizare: 29-09-2021 12:11
Secretul TikTok, dezvăluit de Tudor Bratu, un cre...
Cum funcționează TikTok, explică Tudor Bratu, u...

Tik Tok a ajuns la peste 1 miliard de utilizatori. Rețeaua socială este tot mai populară, iar în Marea Britanie sau în Statele Unite a detronat deja YouTube.

Motivul este simplu: conținut de scurtă durată și un algoritm care... nu te lasă să te plictisești. Detalii are Marian Andrei, la iLikeIT.

Tudor Bratu, realizator Superspeed: „Secretul este, clar, modul în care a fost gândită platforma, și anume să scroll-ezi rapid printre videouri, de asemenea este foarte ușor să selectezi ceea ce-ți place. Dacă tu scroll-ezi și vezi, să zicem, un video cu căței, nu-și place și-i dai „not interested”, deja de la al doilea video la care ai dat „not interested”, data viitoare când intri în platformă n-o să mai vezi căței. Dacă dai like sau interacționezi, de exemplu, la videouri cu mașini, în care vezi. să zicem, sunetele pe care le face o mașină, sau vezi exteriorul, interiorul, interacționezi cu postările respective, o să vezi din ce în ce mai multe mașini, așa că indiferent ce-ți place, găsești conținut pe TikTok”.

Marian Andrei: Cred că asta atrage, nu știi ce urmează... Cum ai ajuns tu la 1 milion de urmăritori?

Tudor Bratu: „Mi-a luat un an jumate să postez în fiecare zi, am început cu două-trei videouri pe zi, pentru că așa am crezut eu că e potrivit pentru platforma asta, este interesant că eu am aplicația din 2018, postam destul de rar, și într-un an jumătate, postând, postând, am început să am urmăritori, am fost constant și am fost încurajat de reacția oamenilor la ce postez eu, atât cei de pe platformă cât și cei din exterior”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO