Opt vloggeri români, nominalizați la E! People's Choice Awards. Lista norocoșilor


Ultimul update: Miercuri 09 Octombrie 2019 20:24
Data publicarii: Miercuri 09 Octombrie 2019 19:01
Categorie: iLikeIT

Se deschide lumea pentru vloggerii din România. 8 dintre ei au fost nominalizați la premiile internaționale E! People's Choice Awards, 2019, din Statele Unite.

Categoria "Best Pop Culture Romanian Influencer" a fost introdusă de anul acesta, iar gala va avea loc pe 10 noiembrie, în Los Angeles. Acolo, ai noştri se pot întâlni cu Pink, Miley Cyrus sau Ed Sheeran.

Selly este urmărit de 2,3 milioane de oameni pe Youtube, iar filmele postate de el au fost vizionate de peste 460 milioane de ori. Este apreciat de tineri din toată țara, dar și din străinătate.

Selly, vlogger: "Sunt mulți români care sunt plecați în afara granițelor, în diaspora și mă urmăresc de acolo. Adică, am în procente mici, de 1%, 2%, Anglia, Germania, Italia, în general țările unde sunt mai mulți români. Mai sunt ocazional și străini adevărați, care intră din greșeală pe piesele noastre sau pe video-urile noastre, în special pe piesele 5GANG și lasă comentarii de genul "Nu știu ce spune, dar îmi place."

Laura Giurcanu este şi ea nominalizată la premiile E! People Choice Awards. Doar pe instagram are aproape 900.000 de urmăritori.

Laura Giurcanu, vlogger: "Inițial nu am fost atât de șocată pentru că am fost nominalizată de multe ori, la multe gale, dar când am văzut cât de mare este miza și că este vorba de E! People Choice Awards și că o să meargă câștigătorii în LA și o să se întâlnească acolo cu Kim Kardashian.. am zis, da, mi-ar plăcea să câștig. Mi-ar plăcea foarte mult să câștig!"

Şanse au şi BroMania, Diana Condurache, Nadd Hu, Maria Zvinca sau Irina Deaconescu. Aceste categorii de premii au fost inițiate în ultimii ani și pentru vloggerii sau artiștii din Africa, Australia, Asia, Canada, Franța, Germania și Marea Britanie

Dragoș Stanca, Think Digital România: "Sunt din ce în ce mai mulți tineri talentați care fac asta și mai puțin talentați, și mai controversați, însă, e foarte important să-i studiam cu atenție pentru că o categorie de vârstă foarte vulnerabilă, copiii și preadolescenții, consumă foarte mult conținut media de genul acesta. Există și câteva excepții, pe nișe foarte specifice, de tipul slime sau povești pentru copii, unde creatori din România au reușit să adune și o audiență globală, dar neavând neapărat un conținut bazat pe comunicarea verbală".

Prima Gală a premiilor E! People Choice Awards a avut loc în 1975. Evenimentul de anul acesta este programat pe 10 noiembrie, la Los Angeles. Jennifer Lopez, Taylor Swift, Miley Cyrus sau Cardi B sunt doar câţiva dintre artiștii așteptați pe covorul roșu.

Social media, sursă de informare și de venit. Selly și Mircea Bravo vorbesc despre pasiunea lor
Social media, sursă de informare și de venit. Selly și Mircea Bravo vorbesc despre pasiunea lor
Copiii care au devenit vedete pe YouTube şi Instagram. Câţi bani pot câştiga lunar
Copiii care au devenit vedete pe YouTube şi Instagram. Câţi bani pot câştiga lunar
Cunoscut vlogger Youtube, jefuit de produse de make-up de 2,5 milioane dolari
Cunoscut vlogger Youtube, jefuit de produse de make-up de 2,5 milioane dolari
FULLSCREEN
Opt vloggeri români, nominalizați la E! People's Choice Awards. Lista norocoșilor
  • /

Sursa: Pro TV

shazam
Interviu cu Chris Barton, fondatorul Shazam. Prin ce a trecut pentru a realiza aplicația
(P) 6 tipuri de afaceri care au cel mai tare nevoie de servicii seo
Facebook a picat. Utilizatorii din România și Bulgaria au reclamat probleme de funcționare
Turiștii din hotelurile de lux, spionați prin rețeaua Wi-Fi. Cum funcționează mecanismul
iLikeIT. Jocul săptămânii este Super Mario Maker 2
iLikeIT. Topul celor mai interesante accesorii de telefoane lansate la IFA Berlin 2019
Bossgard
iLikeIT. A fost lansat Bossgard, poate cel mai tare joc românesc din ultima perioadă