iLikeIT. Razboiul consolelor de jocuri. Ce sa alegem: Xbox One, PlayStation 4 sau Nintendo Wii U?

Ultima actualizare: 09-01-2014 06:59
iLikeIT. Razboiul consolelor de jocuri. Ce sa aleg...
iLikeIT. Razboiul consolelor de jocuri. Ce sa aleg...
iLikeIT. Razboiul consolelor de jocuri. Ce sa aleg...

Telefoanele mobile si tabletele se innoiesc o data la un an. Avem impresia ca in fiecare zi mai apare un model nou. Insa in lumea consolelor de jocuri lucrurile sunt foarte diferite. Au trecut 7 ani de la ultima lansare a unui PlayStation sau Xbox.

Jocurile merg in continuare fara probleme pe aceste console, iar noile titluri, ca GTA spre exemplu, aduna deja mai multi bani decat blockbuster-ele. Insa jucatorii vor mai mult. Tot mai multi adulti se joaca, iar piata inghite anual miliarde de dolari.

Numele mari vor cate o felie, asa ca 2013 a fost insa cu noroc pentru cei care sperau la un super-gadget pentru televizorul din sufragerie.

La iLikeIT, George Buhnici a organizat un "battle dance" in fata unui Xbox One + un senzor Kinect intre Andreea, game-tester profesionist, si Max Dragomir - prezentator la "Bingo Romania" si fost participant la "Dansez pentru tine".

O alta consola nou-nouta, care vrea sa castige piata jocurilor, este Sony PlayStation 4. George Buhnici i-a adus in studio pe Ioan, care este producator de jocuri, si pe Dan, care este tester de jocuri. Ei au prezentat unul dintre cele mai bune jocuri din acest moment, Assassin's Creed IV: Black Flag.

Iar dar daca faceti parte din categoria "incepatorilor" in materie de jocuri, atunci puteti incerca un Nintendo Wii U. Interesant este faptul ca, in timpul jocului, controlerul poate afisa informatii pe ecranul lui, care nu apar pe televizor. Informatia si modul de orientare se pot schimba pe noul controler, in functie de orientarea giroscopului sau. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO