HARTA. Unde gasesti mancare si arme in orasul tau, daca incepe "apocalipsa" mortilor vii :)

Ultima actualizare: 01-11-2012 14:23
zombi harta

Harta Google pentru supravietuire este esentiala. Iata cum sta orasul tau la capitolul pregatire pentru neprevazut.


Ideea de baza din aceasta harta este de a oferi distributia exacta a locurilor de unde un om se poate aproviziona cu alimente, medicamente, arme sau unde poate gasi un radio-emitator, in caz de invazie a mortilor vii. Asta pentru cei pasionati de acest fenomen.

Pentru ceilalti, harta este utila in orice situatie de criza, pentru ca se bazeaza pe date foarte reale si, pe harta Romaniei de exemplu, gasim toate unitatile militare, toate sectiile de politie, spitalele, magazinele mari, plus multe alte chestiuni utile in cazuri de urgenta.

Din pacate, daca facem o comparatie intre ce posibilitati exista in orase ca Londra sau NewYork, in materie de supravietuire in cazuri extreme, vedem ca Bucurestiul, Clujul sau Timisoara mai au multe de realizat. Dar deja aici este o alta discutie.

Gasiti HARTA aici - o puteti folosi exact asa cum folositi Google Maps.

Aceasta aplicatie vine dupa ce "problema zombie" a ajuns in actualitate de mai multe ori in ultima vreme. Recent, Vladimir Putin recunoastea public ca Rusia testeaza arma care transforma oamenii in zombie.

Iar americanii se intalnesc an de an in conventii de profil, pentur a mai discuta despre ce se mai intampla cu zombie din intreaga lume.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO