Apple a lansat iPhone 11, iPhone 11 Pro și serviciul Apple TV Plus. Specificații și prețuri

Noul iPhone 11
youtube.com

Apple a lansat, marți, noua generație de telefoane iPhone - iPhone 11 și iPhone 11 Pro - dar și servicii precum Apple TV Plus și Apple Arcade, în cadrul unei eveniment desfășurat în amfiteatrul Steve Jobs din Apple Park.

UPDATE - Prețul telefonului iPhone 11 Pro începe de la 999 de dolari, în timp ce cel al iPhone 11 Pro Max începe de la 1.099 de dolari.

Noile smartphone-uri Apple vor fi disponibile pentru precomenzi începând de vineri și vor ajunge în magazine pe 20 septembrie.

UPDATE - Fanii Apple primesc o veste bună. Noul iPhone 11 Pro va avea patru ore în plus în ceea ce privește durata bateriei, iar iPhone 11 Pro Max va avea cinci ore în plus, ambele telefoane beneficiind de încărcarea rapidă.

Citește și
Ce modele de iPhone ar putea lansa Apple, pe 10 septembrie
Ce modele de iPhone ar putea lansa Apple, pe 10 septembrie
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

UPDATE - A venit rândul noului smartphone iPhone 11 Pro, versiunea mai mare a lui iPhone 11.

iPhone 11 Pro vine în patru culori, midnight green, space grey, silver și gold, cu un display îmbunătățit, dotat cu Super Retina XDR, susține directorul de marketing Phil Schiller. iPhone este dotat cu un ecran OLED cu 458 de pixeli pe inch, scrie telegraph.co.uk.

Procesorul este A13 Bionic, despre care cei de la Apple susțin că este cel mai performant creat vreodată de companie.

UPDATE - Prețul noului smartphone iPhone 11 este de 699 de dolari. 

UPDATE - Noul model iPhone 11, cu un ecran de 6,1 inch, are două camere de 12 MP, una cu unghi clasic și una cu un unghi ultra larg.

Noile caracteristici pot ajuta la îmbunătățirea imaginilor cu peisaje și a fotografiilor ample. Cu două camere, poate face și fotografii cu o adâncime și mai mare.

Noul telefon oferă o îmbunătățirea a calității video cu o tehnologie de procesare mai bună, oferind 2x zoom optic, HDR și un mod de noapte îmbunătățit.

Cameră frontală a fost, de asemenea, actualizată cu un senzor de 7MP și video 4K.

UPDATE - Apple își prezintă acum noul smartphone iPhone 11, care va fi disponibil în 6 culori. Noul iPhone 11 are două camere, iar marginile sunt la fel de groase.

UPDATE - Noul Apple Watch va fi disponibil pentru comenzi după încheierea evenimentului, la un preț de 399 de dolari și va ajunge în magazine pe data de 20 septembrie.

UPDATE - Noul Apple Watch este prezentat de Tim Cook și Stan Ng.

Tim Cook a vorbit despre cercetările în domeniul sănătății pe care reușește să le facă prin Watch. De la Watch 4, Apple a introdus un senzor EKG. Acum, are aplicații noi. Una e pentru auz. Măsoară sunetele din jur și îți poate spune dacă ai o problemă. Sau te avertizează când e ceva grav. A doua aplicație e pentru femei, care măsoară ciclul menstrual. Nu în ultimul rând, va monitoriza sănătatea cardiacă. 

“Ne oferă tutoror posibilitatea uimitoare de a participa la cercetările în domeniul sănătății”, spune Cook.

UPDATE - Noua tabletă iPad, a șaptea generație de iPad a companiei, va avea un ecran mai mare, de 10,2 inch.

Noul iPad are un procesor A10 Fusion, ceea ce înseamnă că-i de două ori mai rapidă decât un PC de top. 

Prețurile pentru noul iPad vor porni de la 329 de dolari.

UPDATE - Tim Cook a prezentat serviciul Apple TV+, care va fi disponibil în peste 100 de țări. 

Printre titlurile prezentate se numără "See", "For All Mankind", "Dickinson" și "The Morning Show". Toate acestea au deja trailere, "See" fiind prezentat celor prezenți în amfiteatru. În "See" protagonist este actorul Jason Mamoa, cunoscut pentru rolul din Aquaman.

Prețul pentru Apple TV+ este de 4,99 de dolari pe lună. Noul serviciu va fi lansat pe data de 1 noiembrie. 

UPDATE - Apple Arcade va fi lansat pe data de 19 septembrie, costul fiind de 4,99 de dolari pe lună, în Statele Unite. Acest serviciu se lansează cu o lună de testare gratuită.

UPDATE - Apple Arcade, un serviciu pe bază de abonament dedicat jocurilor, este primul prezentat. Prin Apple Arcade, utilizatorii au acces la aproximativ 1000 de jocuri din App Store.

“Adăugăm un nou mod de a ne bucura de jocuri în App Store și Apple Arcade.

UPDATE - Tim Cook, directorul Apple, a deschis prezentarea, spunând că utilizatorul a fost întotdeauna cel în jurul căruia s-au învârtit creațiile companiei americane.

“Avem anunțuri cu adevărat importante și voi renunța la introducerile obișnuite și vom trece direct la treabă, începând cu App Store”, a declarat Tim Cook.

Pentru prima dată, Apple a transmis LIVE evenimentul din California și pe o altă platformă decât cele care îi aparțin (MacBook, iPhone și iPad), respectiv pe canalul său de YouTube. 

Apple își lansează noile telefoane iPhone

Printre noutățile pe care le-am putea vedea la iPhone 11 se află: 3 camere foto principale, încărcare bilaterală și noul procesor A13.

Prin urmare, adevăratele schimbări importante, care ar fi putut da o lovitură concurenților - ca de exemplu iPhone 5G, iPhone pliabil sau iPhone cu senzor de amprentă încorporat în display - ar putea fi lansate abia în 2020.

Ce vom vedea la iPhone 11

 

Potrivit mai multor informații care au apărut în ultimele luni - publicate de surse precum Bloomberg sau analistul Apple Ming-Chi Kuo, dar și scurgeri pe Twitter - iPhone 2019 va arăta cel mai probabil ca iPhone-ul din 2018. Nu exact la fel, dar destul de asemănător, spun cei de la CNET.

Asta înseamnă că Apple va încerca să își încânte fanii cu câteva upgrade-uri, precum: camere foto mai avansate, procesoare mai rapide, un nou sistem de operare (iOS 13) și probabil câteva culori noi (inclusiv verde întunecat). Și bineînțeles că iPhone 11 va costa la fel ca iPhone XS, cu un preț care va porni de la 1000 de dolari.

Potrivit Wall Street Journal, zvonurile mai spun că Apple va lansa 3 noi modele de telefoane în acest an: iPhone 11 Pro, iPhone 11R și iPhone 11 Max.

Ca de obicei, compania americană a rezervat termenul Pro pentru cel mai avansat model de iPhone, așa cum a procedat până acum și cu MacBook Pro sau iPad Pro.

Iar cea mai mare schimbare la iPhone 11 va fi cea referitoare la camerele foto, nu mai puțin de 3 camere principale, și, de asemenea, pentru a putea rivaliza cu Huawei, Samsung și Google, aceste camere vor avea un unghi mult mai larg de fotografiere.

La începutul anului, Apple a scos de pe piață încărcătoarele sale wireless AirPower, însă noua generație iphone 11 ar putea suporta din nou încărcarea bilaterală, potrivit analistului Apple Ming-Chi Kuo, ceea ce înseamă că bateria iPhone 11 va putea fi folosită pentru încărcarea altor telefoane iPhone sau a noilor AirPods cu opțiune wireless.

În invitaţia evenimentului, Apple a inclus un logo al companiei în cinci culori, ceea ce sugerează că va lansa mai multe culori pentru noul iPhone 11.

În ultima perioadă, compania a fost în centrul problemelor provocate de tensiunile comerciale care îi afectează activităţile din China.

Apple va suporta taxele de 15% care vor fi impuse de administraţia Trump pentru produse importante fabricate în China, precum smartwatch-uri şi căşti wireless, de la 1 septembrie, tarifele pentru iPhone-uri urmând să intre în vigoare la 15 decembrie, potrivit News.ro.

De asemenea, Apple ar urma să prezinte la evenimentul din 10 septembrie şi cea de-a patra versiune a ceasului inteligent Apple Watch, precum şi mai multe informaţii cu privire la viitorul său serviciu de streaming TV, denumit Apple TV.

Lansarea iPhone 11 vine într-un moment în care grupul american pierde teren în raport cu rivalii pe segmentul smartphone. Potrivit firmei de cercetare de piaţă IHS Markit, citată de Agerpres, în al doilea trimestru al acestui an, iPhone a pierdut o poziţie, căzând pe locul patru în raport cu vânzările mondiale, cu 35,3 milioane de unităţi vândute, faţă de 36,2 milioane în cazul telefonului chinez Oppo.

În ultimele două trimestre, vânzările de telefoane iPhone au scăzut, în schimb cele de accesorii precum căştile wireless AirPods, ceasurile Apple Watch, dar şi cele de servicii plătite cum ar fi Apple Music au ajutat grupul american să recupereze o parte din veniturile pierdute.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Ce oferă Galaxy Note 10 şi Galaxy Note 10 Plus la prețul de 1000 de euro
Ce oferă Galaxy Note 10 şi Galaxy Note 10 Plus la prețul de 1000 de euro

Mai sunt câteva zile până la evenimentul de lansare al iPhone, care s-ar putea numi iPhone Pro, dar până atunci avem destule telefoane pe piață care să ne țină ocupați.

Ce modele de iPhone ar putea lansa Apple, pe 10 septembrie
Ce modele de iPhone ar putea lansa Apple, pe 10 septembrie

Compania americană Apple a anunțat că va organiza un eveniment media în data de 10 septembrie, în cadrul căruia ar putea fi anunțate următoarele modele de iPhone, conform CNN.

Surse Bloomberg: Rivalul Netflix și Disney, Apple TV+, se va lansa în noiembrie
Surse Bloomberg: Rivalul Netflix și Disney, Apple TV+, se va lansa în noiembrie

Compania Apple va concura în curând cu Disney, Netflix şi Amazon pe piaţa de streaming video prin lansarea, în luna noiembrie a acestui an, a serviciului denumit Apple TV+.

Apple se pregătește să lanseze 3 telefoane noi: iPhone 11, iPhone 11 Max și iPhone 11R
Apple se pregătește să lanseze 3 telefoane noi: iPhone 11, iPhone 11 Max și iPhone 11R

Au apărut informații despre noile modele iPhone. Se pare că Apple pregătește această toamnă 3 smartphone-uri. Este vorba despre iPhone 11, 11 Max și Iphone 11R.

iLikeIT. Care sunt cele mai importante actualizări pentru posesorii de iPhone și iPad
iLikeIT. Care sunt cele mai importante actualizări pentru posesorii de iPhone și iPad

Dispozitivele Apple primesc câteva îmbunătățiri semnificative din toamnă. Compania lucrează la câteva actualizări majore pentru iPhone și iPad.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.