Zeci de politisti, opt judete, un concurs. Politistii au strabatut Vestul tarii, pe bicicleta

22-03-2013 16:31


Au plecat la drum din Bihor, Timis, Sibiu sau Caras Severin, iar pe traseu, au predat stafeta, colegilor din alte judete.

Zeci de agenti de politie au pedalat fiecare cate 30 de kilometri, doar pentru a promova miscarea si pentru a-i determina pe soferi, sa fie mai atenti la biciclistii din trafic.

Flavian este ofiter de politie in Caras Severin, la Investigarea fraudelor. Pentru cateva zile, a parasit anchetele si a plecat in misiune, pe bicicleta. A pedalat singur peste 100 de kilometri pentru a promova sportul.

"A fost placut chiar daca vremea nu a tinut cu noi. Promovez miscarea si incerc sa ma tin si de colegii mei care sunt mai sedentari sa faca miscare. Eu fac multa miscare", a declarat Flavian Savescu.

La fel ca el au facut alti 32 de colegi din opt judete din tara.

"S-a desfasurat pe parcursul unei saptamani. Au fost etape de cate 20-30 km si mai lungi culminand cu sosirea de azi unde s-au reunite cele 8 coloane. Bicicletele vor fi donate de asociatia nostra, prin care am derulat proiectul, asociatiilor sportive partenere din 8 judete participante", a declarat inspectorul principal Ovidiu Ilies.

Politistii care au trecut simbolic, linia de sosire, au primit din partea unei fabrici din zona opt biciclete, pe care le-au donat apoi unor asociatii sportive.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO