Victime ale gerului. Noua hunedoreni au fost tratati pentru hipotermie in ultimele 24 de ore

01-02-2012 15:17


Frig

Oamenii au primit îngrijiri în unităţile de primire a urgenţelor din judeţul Hunedoara, însă niciuna nu a necesitat internarea în spital, a anunţat, miercuri, Prefectura Hunedoara.

În ultimele 24 de ore, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara a transportat nouă persoane afectate de temperaturile scăzute în unităţile şi compartimentele de primiri urgenţă din judeţ, şapte dintre acestea fiind cazuri sociale.

„Toate cele nouă persoane au avut nevoie de îngrijirea medicilor hunedoreni pentru a fi tratate de hipotermie, dar nu a fost necesară internarea. După ce le-au fost acordate îngrijirile medicale, cazurile sociale au fost redirecţionate către adăposturile sociale special amenajate din Hunedoara, Petroşani, Orăştie respectiv Bârcea Mare”, au anunţat reprezentanţii Prefecturii.

De luni, de la instituirea codului portocaliu de ger, la nivelul judeţului Hunedoara serviciul de ambulanţă a transportat un număr de 16 persoane în unităţile şi compartimentele de primiri urgenţă, din care 13 au avut nevoie de îngrijiri din cauza hipotermiei. Totodată, şase persoane fără adăpost s-au prezentat singure la unităţile şi compartimentele de primiri urgenţă.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO