Unde dai si unde crapa. Razboi intre firma care construieste autostrada Deva-Orastie si CJ Hunedoara

03-10-2012 13:35


autostrada

 Dupa ce firma constructoare s-a angajat sa repare cateva drumuri judetene pe care s-a trecut cu utilajele pentru construirea autostrazii, acum nu doar ca nu s-au apucat de refacerea carosabilului, dar au distrus si alte tronsoane.

 Lucrarile la autostrada ce va lega municipiul Deva de Orastie au inceput in urma cu un an. Constructorul a semnat atunci un protocol cu Consiliul Judetean Hunedoara prin care li s-a dat permisiunea de a circula pe anumite drumuri judetene cu utilajele necesare constructiei, iar in schimb acestia s-au angajat sa le repare la finalul lucrarilor.

Firma, nu numai ca nu s-au apucat de reparat drumurile, care trebuie sa arate ca noi pana in luna noiembrie, dar utilajele care au fost aduse pentru lucrarile la autostrada, au deteriorat si alte tronsoane nespecificate in protocolul semnat. Ca urmare, Consiliul Judetean a cerut firmei constructoare sa semneze un act aditional prin care se angajeaza sa repare toate drumurile afectate.

Pentru ca acestia amana semnarea actului, Consiliul Judetean si-a achizitionat un cantar de 8-9 tone pe osie si i-a spus constructorului ca daca pana luni nu aduce actul semnat, va pune semne de circulatie care sa interzica trecerea utilajelor cu greutate mai mare de 5 tone pe osie. Astfel, constructia autostrazii nu va putea fi continuata daca firma care se ocupa de lucrari nu va semna actul aditional.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO