Un sofer incepator a pierdut controlul volanului si a lovit doua masini parcate pe marginea drumului

30-10-2012 14:43


masina accidentata

 Incidentul s-a petrecut marti, in jurul pranzului, pe strada Streiului din Deva. Soferul, un tanar de 22 de ani neexperimentat, a lovit doua masini parcate pe marginea drumului.

 Baiatul avea carnet de conducere din luna martie si s-a pierdut in momentul in care a intrat pe strada in panta. Intr-o fractiune de secunda a pierdut controlul volanului si a izbit masinile parcate regulamentar.

In momentul impactului acesta era insotit de mama lui care se afla pe scaunul din dreapta. Femeia a fost dusa la spital pentru ingrijiri medicale insa este in afara pericolului. La cateva minute dupa ce politistii au inceput cercetarile la locul accidentului, baiatului i s-a facut rau din cauza socului suferit si a avut si el nevoie de supraveghere medicala. O ambulanta l-a preluat si l-a dus la spital.

In urma cercetarilor, oamenii legii vor stabili daca baiatul se va alege doar cu o amenda sau si cu permisul de conducere suspendat. Totodata, baiatul va trebui sa suporte cheltuielile pentru refacerea masinilor avariate.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO