Trei zile dedicate impatimitilor de motoare. Vezi cand are loc Festivalul Bikers Weekend Panorama

Dată publicare: 29-06-2012 09:30
Dată actualizare: 26-08-2012 13:42


motociclete arad

 Comuna Ghelari, din judetul Hunedoara, va rasuna in acest weekend de zgomot de motoare ambalate la maximum, muzica blues si rock. Peste 500 de participanti din tara si din strainatate sunt asteptati in acest sfarsit de saptamana la Festivalul „Bikers Week

 „Locul unde se va desfasura festivalul propriu-zis va fi ingradit, iar accesul se va face pe baza de bratara sau invitatie. Exista doua parcari, foarte bine pazite, una pentru motoare, iar alta pentru masini. Cazarea se poate face la pensiunile din apropiere, la cort, sau cine doreste poate campa la Cincis”, a spus Zeno, presedintele clubului Dark Ravens, unul dintre organizatorii acestui eveniment. O bratara de acces pentru toata perioada festivalului costa 30 de lei.

Motociclistii au inceput sa soseasca inca din cursul zilei de joi, dar cei mai multi sunt asteptati vineri seara. Organizatorii ii vor astepta cu mancare traditionala, gatita la ceaun. Atmosfera va fi intretinuta vineri seara de trupele rock Pandora si Desant.

Parada Moto, pe traseul Ghelari – Hunedoara si retur va deschide ziua de sambata. Intorsi „la baza”, motociclistii sunt provocati sa participe la mai multe concursuri, cu premii dintre cele mai neasteptate. Sambata seara dupa Blue Pulse si Phenomenon, pe scena vor urca Mike Godoroja & Blue Spirit.

Prin „Bikers Weekend Panorama” urmarim sa promovam turismul in judetul Hunedoara”, a incheiat Zeno, presedintele clubului.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO