Trei tineri din Deva si-au riscat viata pentru a-si salva cei mai buni prieteni: cainii. Animalele au sarit intr-o rapa.VIDEO

Ultima actualizare: 14-04-2014 00:13

  O plimbare in padure s-a transformat intr-o experienta neplacuta pentru trei tineri din Deva.

Au plecat in padure cu cei doi caini ai lor, insa la un moment dat animalele au fugit. De teama sa nu isi piarda cainii, cei trei au alergat disperati sa ii gaseasca si au sarit dupa ei , intr-o exploatare miniera abandonata de la marginea orasului. Baietii abia au fost scosi teferi din rapa, de catre salvatori.

Cei trei tineri au plecat intr-o plimbare in padure, insa la un moment dat, cainii au scapat din lesa si au fugit. De teama sa nu isi piarda animalele baietii au luat-o si ei la goana.

Din cauza intunericului insa, au pierdut drumul marcat si au ajuns la o mina abandonata a orasului. Cum animalele au sarit in rapa , tinerii au sarit si ei.

Cand si-au dat seama ca nu mai au cum sa iasa din mina abandonata, tinerii au sunat la 112.

Anemona Doda, purtator de cuvant al ISU Hunedoara: "Se aflau intr-o zona cu o panta destul de pronuntata. Au ramas blocati acolo. Colegii mei au reusit sa ii ajute sa urce din acea groapa". 

Douazeci de oamenii de la SMURD, pompieri, salvamont, politie, dar si membrii unui club de off-road au pornit in cautarea lor. Salvatorii i-au scos cu ajutorul unor corzi. Niciunul dintre cei trei nu a suferit insa rani grave.

Mircea Oros, paramedic SMURD: "Victimele au fost extrase, din fericire nu au suferit fracturi, nicio leziune grava, doar escoriatii. Totul s-a incheiat cu un final fericit".

S-au ales insa cu o sperietura zdravana. Cei trei spun acum ca nu vor mai pleca noaptea in padure si nici nu isi vor mai scapa animalele din lesa.


 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO