Sase persoane au scapat cu viata in mod miraculos. Masina in care se aflau a ajuns intr-un rau

24-05-2013 10:11


Un autoturism in care se aflau sase persoane, printre care si doi copii, a rupt un copac de la marginea drumului si, in viteza, a plonjat in albia unui parau.

Accidentul s-a petrecut pe DN 76, la cativa kilometri de Deva. Singura ranita a fost o femeie in varsta de 40 de ani, care a fost transportata la spital si este in afara oricarui pericol. Cel care poarta toata vina pentru ce s-a intamplat este soferul, spun politistii, pentru ca a condus cu viteza, in conditiile in care a plouat mult

Unul dintre pasagerii aflati in masina a sunat la 112 si a cerut ajutor.

Nicolae Dorobat, ISU Deva: "Noi, cand am ajuns la fata locului, copiii erau iesiti deja afara, iar doi barbati deja erau afara, restul a trebuit sa-i scoatem noi."

Soferul si un pasager erau blocati in autoturism, atunci cand echipajele au ajuns la fata locului, dar au fost eliberati imediat.

IOAN MURAR, paramedic SMURD: "Am extras victimele care erau in masina, toate prezinta politraumatisme prin accident rutier. O singura persoana este mai grav."

Ranita a fost doar o femeie in varsta de 40 de ani, care statea pe bancheta din spate. Ea a fost transportata imediat la spital, pentru investigatii amanuntite, iar medicii spun ca este in afara oricarui pericol.

Politistii au deschis pe numele soferului un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO