Peste 20 % din angajatii Finantelor Publice din Hunedoara au primit preavize de concediere

Ultima actualizare: 09-08-2013 06:47
acte

Dupa ce 200 de angajati de la Directia Generala de Finante Publice (DGFP) din Arad au primit astazi preavize de concediere, la cateva ore distanta vestile proaste au venit si pentru colegii din Hunedoara

Peste 20% din angajatii Finantelor Publice din Hunedoara, respectiv 90 din 414, au primit marti preaviz de concediere. Guvernul a aprobat strategia de reorganizare a ANAf, iar directia din judetul Hunedoara se va desfiinta.

Printre persoanele care primit preaviz se numara si directorul general Florin Serban, precum si cei trei adjuncti ai sai.

Totusi, Florin Serban a fost numit sef al Administratiei Fiscale a judetului Hunedoara, cu imputernicire din 1 august. Acesta a declarat ca functionarii cu preavize vor avea posibilitatea sa opteze pentru ocuparea unuia dintre posturile alocate activitatilor deficitare, in functie de pregatirea fiecaruia.

In termen de sapte zile, lista posturilor vacante va fi afisata la sediul nostru. In cazul in care pentru acelasi post opteaza doi sau mai multi functionar publici, se va organiza concurs pentru ocuparea functiei de executie sau de conducere. In 30 de zile, cei cu preaviz trebuie sa mearga la concurs pentru ocuparea posturilor vacante”, a declarat Serban.
 

Au sosit preavizele de concediere la Directia de Finante Arad. Cate persoane isi pierd locul de munca

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO