O foarfeca pune in pericol viata unui om. Vezi aici ce s-a intamplat

28-06-2012 09:41


Medicii de la Spitalul Judetean din Deva au cerut ajutorul pompierilor de la descarcerare, cand au vazut ce pacient le-a venit la camera de garda.

Un barbat in varsta de 63 de ani taia crengile unor copaci, in fata casei, cand a alunecat, si a cazut cu capul in foarfeca lunga de aproape o jumatate de metru.

Pompierii au reusit sa taie manerele si, dupa ce a fost stabilizat, barbatul a fost transferat la Timisoara, unde neurochirurgii i-au scos si resturile de metal.

Medicii nu pot spune, deocamdata, ce zone ale creierului i-au fost afectate, si daca va ramane cu sechele.

Vecinii barbatul s-au adunat ingroziti sa vada ce s-a intamplat.
Barbatul a fost dus mai intai la Spitalul Judetean din Deva, unde medicii au cerut ajutorul echipajului de descarcerare, ca sa taie manerele.

Cum extragerea resturilor metalice era o operatie mult prea delicata pentru dotarile spitalului din Deva, s-a luat decizia transferarii pacientului cu o ambulanta, la Timisoara.

Barbatul a suportat drumul fara probleme si, odata ajuns la Spitalul Judetean din Timisoara, a intrat imediat in sala de operatie. A fost nevoie de fapt de doua interventii: una neurochirurgicala - pentru a-i scoate lama foarfecii din craniu, si alta la mana, pentru ca atunci cand a cazut si-a fracturat bratul.

Medicii spun ca pacientul a trecut cu bine de operatii si acum este stabil, dar va fi monitorizat in continuare cu cea mai mare atentie. Este posibil ca omului sa-i fie afectata vederea, si nu sunt excluse nici alte sechele.

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO