Noi detalii in cazul crimei urmate de sinucidere, la Hunedoara. Ce bilet de adio a lasat criminalul

25-02-2013 11:14

Amanunte cutremuratoare ies la iveala in cazul crimei urmate de sinucidere de la Hunedoara. 

UPDATE In urma autopsiei, medicii legisti au stabilit ca barbatul a tras cu arma de vanatoare asupra fostei sotii de doua ori, in plaman si in umar. Barbatul s-a sinucis apoi tragandu-si un glonte in piept.

Din primele cercetari facute de anchetatori, se pare ca barbatul care si-a impuscat fosta sotie, de 38 de ani, dupa care s-a sinucis, si-a pregatit cu minutiozitate fapta. El a executat-o pe femeie cu o arma de vanatoare, iar medicii legisti au inceput in urma cu scurt timp autopsia si spera sa elucideze acest caz. Anchetatorii au deschis un dosar pentru omor cu premeditare.

Procurorii care ancheteaza acest caz trebuie sa stabileasca cu exactitate cate focuri de arma au fost trase asupra femeii si ce anume i-a provocat moartea. Femeia era un cunoscut medic urolog din Hunedoara si foarte multa lume o indragea. De altfel, inca de dimineata, in fata clinicii pe care o conducea, oamenii au adus buchete de flori si i-au aprins candele si lumanari.

Se pare ca problemele intre ea si fostul ei sot au inceput dupa divort, iar in urma partajului, femeia urma sa se aleaga cu clinica medicala privata pe care o construise barbatul. Acesta nu s-a impacat cu ideea, asa ca a executat-o. Inainte de a se sinucide, a lasat un bilet in care scria ca mostenirea trebuie sa le ramana celor patru copii, pe care el ii avea din alte casatorii.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO