Hunedoara: sfarsit tragic pentru o femeie care pazea o turma de vite

02-10-2013 11:02


vaci

 O femeie de 51 de ani din localitatea hunedoreana Ciopeia, care pazea o turma de vite, a murit lovita de un tren InterRegio, in timp ce incerca sa mane vacile care fugisera de pe camp in zona caii ferate.

 Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Nitu, politistii au fost sesizati de catre operatorul de serviciu 112 cu privire la faptul ca in halta de calatori Ciopeia, o persoana de sex feminin a fost surprinsa si accidentata mortal de catre un tren de calatori.

„Echipa operativa deplasata la fata locului a constatat ca in Halta Ciopeia, locomotiva trenului Interregio 1821, care circula pe relatia Constanta – Arad, a surprins si accidentat mortal o persoana de sex feminin, la trecerea trenului prin halta. Din cercetarile si verificarile efectuate rezulta ca victima a traversat liniile de cale ferata cu mai multe vite; o parte dintre acestea s-au intors din drum, iar victima a fugit dupa ele pentru a le recupera si a le duce la locul de pasunat, fiind surprinsa in gabaritul liniei de locomotiva trenului”, a mai declarat Nitu.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judetean Hunedoara – Deva pentru efectuarea necropsiei.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO