De 1 mai, la Geoagiu Bai se deschide sezonul estival, cu distractie si relaxare! (P)

Ultima actualizare: 04-05-2014 06:55

 Pentru cei care doresc să-și petreacă minivacanța de 1 Mai în stațiunea Geoagiu Bai, organizatorii au pregătit 4 zile de distracție și relaxare, cu momente spectaculoase și numeroase concursuri.

 Oaspeții vor fi întâmpinați cu spectacole folclorice, iar distracția va continua cu o ’’Seara Ardeleneasca’’ autentică și invitați speciali.

Muzica și voia bună vor fi prezente în cele 4 zile de petrecere:

-Vineri, 2 mai, publicul este invitat să participe la numeroase concursuri distractive la ștrandul din stațiune, urmate de momente vesele și muzică susținute de maeștrii distracției Bogdan si Shurubel, iar seara se incheie cu un concert incendiar susținut de Delia Matache.

-Sâmbătă, 3 mai, noi concursuri sunt pregătite pentru turiști, seara culminând cu o petrecere cu muzică, surpize și momente deosebite.

-Duminică, 4 mai, petrecerea și voia bună continuă la piscină, cu atmosferă spectaculoasă întreținută de dj-i cunoscuți.


Turiștii care pășesc pragul stațiunii și doresc să se relaxeze prin plimbări, au posibilitatea să viziteze numeroase obiective turistice aflate în apropiere:

-Situri arheologice
-Muzeul Aurel Vlaicu
-Ape minerale
-Staţiunea de interes Naţional Geoagiu-Băi
-Biserica ortodoxă din Geoagiu(sec.XV)
-Capela romanică din Geoagiu construită din piatră, în sec. XIII. Se spune ca a fost înalţată de cruciaţii care se întorceau de la Ierusalim. Este de un tip rar întâlnit: circulară, bolţită în calotă, cu ziduri groase şi neregulate.
-Biserica din Bozes(sec.XV). A fost construită din piatră, în sec. XVI
-Ruinele castrului roman - reprezinta urmele unei vechi cetăţi a dacilor, pe locul căreia a fost construit castrul roman Germisara. Castrul avea o importanţă strategică deosebită în paza şi apărarea drumului care ducea, la Apulum (Alba Iulia) si se intersecta cu “Drumul aurului”,care străbătea patrulaterul aurifer al Munţilor Apuseni pe ruta: Roşia Montana, Zlatna, Geoagiu, Sacaramb.
-Drumul Romanilor
-Urmele drumului pavat cu dale de piatră care ducea de la Geoagiu la Geoagiu-Băi
-Termele Romane

Totodată, în zonă există numeroase hoteluri, vile și pensiuni, asigurând locuri de cazare pentru toți turiștii.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO