Castelul Corvinilor din judetul Hunedoara va fi bantuit de vrajitoare in seara de Halloween

30-10-2012 11:17


Castelul Corvinilor

 Vrajitoare, stafii, varcolaci, zombi si alte creaturi inspaimantatoare vor iesi in calea turistilor care se vor avanta miercuri intre zidurile Castelului Corvinilor din Hunedoara.

 Dupa ce, in urma cu 2 ani, a ajuns pe locul doi in topul celor mai inspaimantatoare cladiri din lume realizat de Lonely Planet, Castelul de la Hunedoara va sarbatori pentru prima data ziua de Halloween.

Acest eveniment se afla la prima editie si a fost in mare parte organizat si pregatit de cei mai tineri membri ai asociatiei noastre care au varste cuprinse intre 14 si 18 ani. Ei au surse inepuizabile de imaginatie si energie, ocupandu-se de decoruri, costume si machiaj. Cei care vor vizita miercuri dupa amiaza castelul vor avea parte si de o surpriza de proportii” a declarat Cristian Stan, presedinte al Asociatiei “Castelul din Carpati”.

Dupa ce vor scapa din ghearele vrajitoarelor, turistii vor putea vizita bastionul de tortura, ultima investitie facuta la Castelul Corvinilor care atrage un numar mare de vizitatori.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO