Acest barbat a disparut de acasa in urma cu doua saptamani si e dat in urmarire nationala. Daca il vedeti, anuntati Politia

12-03-2014 14:20


disparut, hunedoara

 Un barbat de 53 de ani din Petrila, judetul Hunedoara, a fost dat disparut dupa ce, in urma cu doua saptamani a plecat de acasa, iar de atunci familia sa nu a mai stiut nimic de el.

 Cel care a anuntat disparitia barbatului la Politie a fost chiar fiul acestuia, care, ingrijorat ca tatal a plecat in data de 26 februarie de acasa si nu s-a mai intors, cerut ajutorul autoritatilor.

Politistii au inceput cautarile mai intai la domiciliile persoanelor din anturajul celui disparut, insa fara succes, motiv pentru care barbatul de 53 de ani a fost dat in urmarire nationala.

Barbatul disparut are o inaltime de 180-185 m, o greutate de aproximativ 75 de kilograme, par grizonat, tuns scurt, avand inceput de calvitie, poarta mustata si are ochii caprui. La data plecarii, se stie doar ca purta pe cap o sapca de culoare neagra, cu cozoroc.

Persoanele care pot oferi informatii care sa-i ajute pe oamenii legii sa-l gaseasca, sunt rugate sa sune la 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO