Afectat de criza economică, un român a deschis o afacere controversată, dar foarte profitabilă

21-05-2018 16:05


adrian ionescu

Afectat de criza economică ce a lovit România în urmă cu mai mulți ani, un timișorean de 39 de ani a decis să-și deschidă un studio de videochat și duce un trai liniștit de pe urma acestei afaceri.

Adrian Ionescu era specializat în electronice și electrocasnice, fiind dealer al unei firme. Criza economică l-a obligat să se reprofileze, întrucât nimeni nu mai cumpăra aparatură, relatează opiniatimișoarei.ro. Astfel a decis să deschis un studio de videochat și și-a convins cu greu soția să accepte acest lucru.

”Când i-am spus de ideea cu videochatul, nevasta a zis că ne pierdem prietenii, cum o să ne vadă lumea? Am făcut un calcul, i-am arătat cu ce aveam să rămânem. Am convins-o cu chiu cu vai”, a povestit Adrian Ionescu.

”Nu ştiu dacă am investit 10.000 de euro. Am cumpărat calculatoare, am făcut un site şi am fost norocos că am găsit fete de calitate. Am început cu 3 fete, în mansardă, acum am 9 fete şi trei cu care lucrez de acasă. Puteam să am mai multe, dar nu am vrut. La început, acest concept l-am făcut clasic. Din 2014-2015 m-am dezvoltat, m-am mutat într-o locaţie mai mare”, spune omul de afaceri.

“Acest domeniu se promovează greşit, fetele câştigă bani vânzând iluzii. Noi facem şi nişte show-uri erotice. Suntem un concept online. Avem program de 12 ore, pot să doarmă acolo fetele, sunt camere video, clienţii se uită la ele şi când dorm, când fac duş. Fiecare fată vine o lună, se adaptează şi rămâne la noi cât doreşte. Dacă nu se adaptează, poate pleca oricând. E totul legal. Iniţial fetele aveau contracte de muncă, apoi am trecut pe PFA, iar mai nou pe SRL”, dezvăluie Adrian Ionescu.

Angajatele de la studioul său sunt şi sfătuite cum să îşi investească banii câştigaţi. Au fost cazuri când unele modele au fost sfătuite cum să îşi cumpere proprietăţi.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: Opinia Timisoarei

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggeri din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57